brzydka lufa
Plastikowe body, plastikowe zdjęcia, ciekawe czy soczewki też zaczną robić z plastiku.
Fuji S5 Pro
A KM 7D taka fajna była...
Coś kańciasty będzie ten aparacika z soczekwami też nigdy nic nie wiadomo
![]()
...
E-3,E-510;F8, ZD14-54,S30,ZD40-150,FL50,FL50R,FL36R... i co dalej ? ? ?
c+:
widać, że design wysmażyła ta sama ekipa, bo aparat wygląda jakby sklejony z części... ciekawe czy w środku dalej tektura, czy podniesiono budżet i siedzi tam plastik.
mathu:
żebyś się nie zdziwił ile masz plastiku w swojej "szklarni". plastik od dawna siedzi w kitach.
ktotek:
D7D to była fajna, ale w założeniach. życie okazało się brutalne dla użytkowników tego modelu.
Kita ostatni raz miałem założonego we wrześniu, a o moje stałki jestem spokojny ;>Zamieszczone przez KaarooL
Fuji S5 Pro
A co konkretnie stało się tak brutalnego? Przejęcie przez Sony?Zamieszczone przez KaarooL
Zapewne chodzi o opinie o awaryjności tej puszki - problemy z mocowaniem płyty głównej czy coś. Kiedyś takie opinie skutecznie mnie (pewnie nie tylko mnie) odstraszyły od zakupu. Nie wiem na ile słusznie. 7D w rękach robiła bdb wrażenie wówczas na mnie...Zamieszczone przez Switch
Jakoś tak wygląda...kańczasty, dziwny plastik, ojj ciekawe co z tego modelu będzie jak juz trafi na nasz rynek.