Witam,
Dziękuje wszystkim za rady w – jak się okazało – śmiesznej sprawie, jak ramki do fotek. Mój PS od czasu wymiany PC nie daje się, niestety, ponownie zainstalować. Mam jakąś nie do końca dobra kopie. Tak, że pożegnałem się z PS zanim go tak naprawdę poznałem. Przydatne Wasze uwagi, niewątpliwie przydatne.
Tadeusz, zgadzam się z Toba, ze przedstawienie miniaturki „ w pierwszych słowach mego wątku” było niewypałem. Zapomniałem jak to się robi, ponieważ przez dluuuugi czas nic więcej nigdzie nie wklejałem.
Opowiem historyjkę tej fotki. Byłem kilka dni w tamtych stronach. Chodziłem po ogromnych murach obronnych z takimi występami dla strzelców. Wałęsałem się po murach, podziwiałem pejzaże, słońce tego dnia było niewiele i nagle pojawiło się w całej krasie. Kątem oka zauważyłem ten widok. Srebrem posypana plaża i morze. Nie było czasu do namysłu, ponieważ pani za moment zniknęła z widoku. Jedna fotka, która i mnie się trochę podoba. Zdaje sobie sprawę z niedociągnięć.
Podoba mi się kadr Rafała. Zgadazam się z Toba o dużej dozie samotności w tym wydaniu. Ja odbieram ją jednak bardzo pozytywnie ze względu na „przepały”, które celowo umieściłem (choć miałem nadzieje,, ze się mniej wypala) dla rozjaśnienia ciemnego punktu samotności. Dobrze odczytałeś. Takie było moje zamierzenie.
Samotność nie zawsze znaczy smutek.
Pozdrawiam,
excel

Odpowiedz z cytatem