Switch, moim zdaniem Rafał niczego nie zmieniał, poza ponownym kadrowaniem. Przynajmniej ja roznicy nie dostrzegam.Zamieszczone przez Switch
pozdrawiam,
excel
Switch, moim zdaniem Rafał niczego nie zmieniał, poza ponownym kadrowaniem. Przynajmniej ja roznicy nie dostrzegam.Zamieszczone przez Switch
pozdrawiam,
excel
Mam wrażanie, że brąz piasku jest inny. Może to jakieś moje placebo.
Witaj Excel w nowym Roku miło Cię widzieć. Rafał sam napisał że tylko kadrował, więc nie rozumiem skąd ta różnica w tonacji. Tonacja jest po prostu świetna![]()
/*...................*/
/* ...........................*/
Hi, Zibi, witam w Nowym Roku. Zaprzestałem wysyłania życzeń przez gg (zresztą Cie nie było), ponieważ nie każdy chyba sobie życzy. A to tak na marginesie.Zamieszczone przez zibi1303
Wszystkiego dobrego, spełnienia wszelkich marzeń, tych cichych tez.
I mnie tak się wydaje, ze Rafał nic nie działał. Nie widzę różnicy miedzy fotkami.
pozdrawiam,
excel
Coś tam kombinowałem z tonacją, ale nie pamiętam co. Pewnie podciągnąłem lekko kontrast krzywymi, zjechałem odrobinę saturacją i wyostrzyłem. Lubię mocno wyostrzone zdjęcia.Zamieszczone przez excel
Pozdr.
R.
Wyostrzyłeś to na pewno więcej niż ja, choć to mnie excel objechał że za mocno :P i może nieco kontrast. reszty nie widać bo mam oryginał
W każdym bądź razie masz większe w tym doświadczenie i zrobiłeś to lepiej
/*...................*/
Chłopaki, cokolwiek, ktokolwiek ze zdjęciem kombinował, zrobiliscie dobra robotę, za co Wam dzieki wielkie.
Zibi, jeżeli już kogoś zjeżdżam, to bardziej bezwzględnie. Ciebie to ja musnąłem.
pozdrowienia,
excel
hihi OK :P, wcale się nie gniewam
/*...................*/