Bardzo ciekawa fotorelacja, z przyjemnością oglądam![]()
Bardzo ciekawa fotorelacja, z przyjemnością oglądam![]()
Pogrzebię w ulotkach z tej knajpki. Coś mi się po głowie kołacze, że nie jest to stylizowane tylko autentyczne. Ktoś, coś o tym nam mówił ale nie mam pewności.
---------- Post dodany o 11:45 ---------- Poprzedni post był o 11:45 ----------
Cieszę się bardzo
---------- Post dodany o 11:46 ---------- Poprzedni post był o 11:45 ----------
Klimat był, można było się zasiedzieć. Przygrywała kapela miejscowa tango. Choć za niem nie przepadam, to było bardzo klimatycznie![]()
Ostatnio edytowane przez witwicky ; 30.05.15 o 12:20
Taci, o dici qualcosa che e meglio del silenzio.
---
Uczestnik I Rejsu PBO 2013 / Uczestnik II Rejsu PBO 2014 / Z Olympusclubem na Santorini / Golus Urlaub Racing Team / Buenos Aires - wczesna jesień, wczesną wiosną. / Sandomierz - czyli sprawdzamy dlaczego Ojciec Mateusz ma zawsze z górki? / Marrakech Express / Autobahn 1
To już ostatnia wrzutka z La Boca.
AUGG162 - Zachęcająco
AUGG163 - Nawet drzewo dostało kolorowe ubranie.
AUGG163
AUGG164 - Pomiędzy uliczkami kolorowo.
AUGG165 - Upodobali sobie takie wielkie figury.
AUGG166 - Stary malunek, na jeszcze starszej elewacji.
AUGG167 - Knajpka, w której występowali tancerze.
AUGG168 - Część portowa.
AUGG169 - Kontrasty.
AUGG170 - Kolejne miejsce z katalogów.
![]()
---
Uczestnik I Rejsu PBO 2013 / Uczestnik II Rejsu PBO 2014 / Z Olympusclubem na Santorini / Golus Urlaub Racing Team / Buenos Aires - wczesna jesień, wczesną wiosną. / Sandomierz - czyli sprawdzamy dlaczego Ojciec Mateusz ma zawsze z górki? / Marrakech Express / Autobahn 1
Pięknie i kolorowo. Czy bezpiecznie ?
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Tego to nie wiem, jeśli wiesz co mam na myśli![]()
A tak poważnie to chodziłem z kumplami w małej grupce i nie czułem się jakoś zagrożony. Owszem, w grupie i po głównych arteriach. Nie wiem co by było gdybyśmy się zapędzili w jakiś zaułek bo spojrzenia tambylców nie były zbyt zachęcające
Może jednak się mylę i nie mam ochoty sprawdzać. Przypuszczam gdybym przegiął np. robiąc zdjęcia bez zgody, czy przesadnie eksponował sprzęt foto to dostałbym łomot - ale to wszędzie można dostać
Większego stracha miałem w po rejsie Pireusie gdzie sam się przechadzałem.
---
Świetnie się TO ogląda i czyta.
Pogratulować "oka". Foto - świetne.
Pozdrawiam.
Nie ma jak "tenczowe miasta"![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Nie przepadam za taką tematyką ale wrzucam, bo myślę, że warto. Na pewno jest to miejsce które należy odwiedzić będąc w okolicy.
Cementerio de la Recoleta – cmentarz położony w ekskluzywnej dzielnicy Recoleta w Buenos Aires. Znajdują się tu groby najważniejszych i najbardziej wpływowych mieszkańców Argentyny: naukowców, artystów, bohaterów wojennych i prominentnych polityków, w tym kilku prezydentów. Pochowana jest na min również Eva Perón.
AUGG171 - Przed wejściem na cmentarz.
AUGG172 - Z cmentarza widać zabudowę Racoletty.
AUGG173 - Odbite w szybie. Nie odważyłem się robić zdjęć wnętrza grobowców choć świetnie było je widać. Jak pisałem nie jestem eksprtem a i nie lubię takiej tematyki.
AUGG174 - Przygnębiają mnie takie miejsca.
AUGG175 - Dało się zrobić zdjęcie bez tłumu turystów.
AUGG176 - Są bardzo kontrastowe grobowce.
AUGG177 - Ten należał do najciekawszych.
AUGG178 - A ten chyba do najsmutniejszych. Figury przypomniały mi te widziane we Lwowie.
AUGG179 - W bocznej uliczce, czaił się niepozornie grobowiec rodziny Duarte. Mała tabliczka po prawej stronie potwierdza pochówek Evity Peron. W około dziki tłum turystów. Zrobienie dobrego zdjęcia graniczyło z cudem.
AUGG180 - A życie obok toczy się dalej...
![]()
---
Grześ świetne foty z cmentarza.
To tam historia ma szansę pozostawić swój ślad dla potomnych.
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.