Najbardziej podobają się mi wnętrza i steki....
Czekam na więcej. O ile więcej było w ogóle w jednym tygodniu możliwe.
Najbardziej podobają się mi wnętrza i steki....
Czekam na więcej. O ile więcej było w ogóle w jednym tygodniu możliwe.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Nosiłem się z takim zamiarem ale w końcu zrezygnowałem. I tak miałem nadbagaż bo Yerby wlokłem ogromną ilość
---------- Post dodany o 09:45 ---------- Poprzedni post był o 09:44 ----------
To się cieszęMi tez podobały się steki we wnętrzach
. Idę dalej bo dotykamy dopiero połowy... jeszcze Urugwaj
---------- Post dodany o 09:47 ---------- Poprzedni post był o 09:45 ----------
Całe szczęścieMigałem się jak mogłem. Partnerki owszem, zachęcały ale mam dwie drewniane nogi. Nie dla mnie to. A gdyby było takie zdjęcie, ech... szantaż pewny
![]()
Taci, o dici qualcosa che e meglio del silenzio.
---
Uczestnik I Rejsu PBO 2013 / Uczestnik II Rejsu PBO 2014 / Z Olympusclubem na Santorini / Golus Urlaub Racing Team / Buenos Aires - wczesna jesień, wczesną wiosną. / Sandomierz - czyli sprawdzamy dlaczego Ojciec Mateusz ma zawsze z górki? / Marrakech Express / Autobahn 1
Potańcujemy jeszcze trochę. Z zapartym tchem podziwiałem tancerzy.
AUGG59 - Na antresoli znajdowało się miejsce dla muzyków. Dodam, że całe widowisko miało podkład muzyczny "na żywo". Pianino, gitara, kontrabas i cyja
AUGG60
AUGG61
AUGG62
AUGG63
AUGG64
AUGG65
AUGG66 - Finalna scena widowiska. Cały program opowiadał o historii tanga.
![]()
---
Uczestnik I Rejsu PBO 2013 / Uczestnik II Rejsu PBO 2014 / Z Olympusclubem na Santorini / Golus Urlaub Racing Team / Buenos Aires - wczesna jesień, wczesną wiosną. / Sandomierz - czyli sprawdzamy dlaczego Ojciec Mateusz ma zawsze z górki? / Marrakech Express / Autobahn 1
Przetańcowałem z Tobą całą historię tangaScena finałowa bardzo sugestywna
Cyja to oczywiście bandoneon![]()
---
Kurde - punkcika dać "nie pozwala" - a należy się, oj należy.
Dzięki za wspaniałe foto i ciekawą relację.
Pozdrówka.
---
Bardzo ciekawe. Pierwsze bardzo mi się podoba. Widzę jakiś głośnik więc rozumiem że muzyka też była.
z przyjemnością obejrzałem, świetna fotorelacja, czekam na dalszą część![]()
Dobra, skoczmy do Urugwaju. Naczytałem się o tym Państwie sporo. Spędziłem tam raptem 3/4 dnia więc zdania nie mam na jego temat. Ogólnie, odniosłem wrażenie że miasto Colonia del Sacramento jest wyludnione. Odniosłem wrażenie, że jakieś takie wypłowiałe, bez życia. Ma na to wpływ zapewne sytuacja materialna tambylców jak i ustrój państwa.
AUGG70 - Przyjechaliśmy do portu.
AUGG71 - Krótkie oczekiwanie na wejście, odprawa celna - jak na lotnisku.
AUGG72 - I rura promem. Jedyne zdjęcie jakie mam promu, dlatego, że idzie się do/z niego korytarzami, tunelami bez możliwości wyściubienia nosa poza wytyczoną drogę. Rejs zajął nam całą godzinę
AUGG73 - Słonecznie było ale jakoś tak przygnębiająco.
AUGG74 - Minimalne, jakiekolwiek oznaki życia tambylców.
AUGG75 - W drodze do restauracji na stek, tez pusto...
AUGG76 - Jakoś nieswojo.
![]()
---