Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: [OPL] OM-D E-M5 Mark II Limited Edition nawiązuje do tytanowego modelu z serii OM

| OlyJedi Awatar RSSBot
    Siła reputacji
    57
    Moja galeria

[OPL] OM-D E-M5 Mark II Limited Edition nawiązuje do tytanowego modelu z serii OM

Teraz ci, którzy lubią rzeczy wyjątkowe, mogą stać się posiadaczami następcy tej niezwykłej, tytanowej lustrzanki: limitowanej, ograniczonej do 7000 sztuk, wersji modelu OM-D E-M5 Mark II.

More...

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi Awatar Sawa
    Mieszka w
    Pruszcz Gdanski
    Siła reputacji
    120
    Moja galeria
    "Oprócz tytanowej barwy wersja limitowana różni się od standardowego modelu specjalnym, sygnowanym logotypem OM-D, skórzanym paskiem, kartą właściciela zawierającą cytat legendarnego projektanta OM, Yoshihisy Maitaniego, oraz uszytego na miarę klasy premium, skórzanego etui na kartę. Na karcie wytłoczone zostaną numery od 1 do 7000, ponieważ dokładnie tyle tych aparatów zostanie wykonanych. Edycja limitowana OM-D E-M5 Mark II będzie dostępna od czerwca 2015 jako korpus w cenie 5290 zł lub w zestawie z wszechstronnym obiektywem zoom M.ZUIKO DIGITAL ED 14-150mm 1: 4.0-5.6 II w cenie 6990 zł."

Gratka dla kolekcjonerów.
    A mamy na forum paru kolekcjonerów, ciekawe, czy ktoś wyrwie egzemplarz z niskim numerem ...
    za kilka lat może kosztować 100 złotych lub kilkadziesiąt tysięcy. Przyszłość pokaże.

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi
    Siła reputacji
    149
    Moja galeria
    Kilkadziesiąt tysięcy? To za kilka lat przestanie działać. To już nie czasy, że sprzęt był niezniszczalny i piękny za razem. Tutaj mamy trochę metalu, trochę plastiku, masę obwodów, układów, zero w tym finezji. To jedynie narzędzie do pracy, które jak się zużyje, to trafia do recyklingu, a nie żeby być egzemplarzem kolekcjonerskim. No ale pewnie pójdzie jak świeże bułeczki, zawsze to + do lansu dla onanistów sprzętowych.
    Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska

Moderator | OlyJedi Awatar apz
    Mieszka w
    Beskid Mały; Andrychów
    Siła reputacji
    338
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez luc4s Zobacz posta
    Kilkadziesiąt tysięcy? To za kilka lat przestanie działać. To już nie czasy, że sprzęt był niezniszczalny i piękny za razem. Tutaj mamy trochę metalu, trochę plastiku, masę obwodów, układów, zero w tym finezji. To jedynie narzędzie do pracy, które jak się zużyje, to trafia do recyklingu, a nie żeby być egzemplarzem kolekcjonerskim. No ale pewnie pójdzie jak świeże bułeczki, zawsze to + do lansu dla onanistów sprzętowych.
    Narzekasz, niech potrzebujący się cieszą...
    E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro

Moderator Konto PREMIUM | OlyJedi Awatar nightelf
    Mieszka w
    Olsztyn/Warszawa
    Siła reputacji
    186
    Moja galeria
    Całkiem fajny ten kolor.
    Rozumiem, że dodatkowy grip będzie w zestawie? Czy może wydadzą grip w wersji limitowanej?
    "Bez muzyki życie byłoby pomyłką." ~ Wilhelm Friedrich Nietzsche
    E-M5 + Pen E-P3 + Lumix 20/1.7 + Oly 12-40/2.8 + 45/1.8 + 40-150 + manualne macro +7.5/3.5
    moja galeria: http://nightelf.org Prawa Ręka Egzekutora-Skarbnika TWA

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi
    Siła reputacji
    149
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez apz Zobacz posta
    Narzekasz, niech potrzebujący się cieszą...
    Nie narzekam, bo mnie to ani nie ziębi ani nie grzeje. Jak kogoś stać i nie ma co robić z pieniędzmi, to nikt mu nie zabroni kupować, ale na zarobek po latach to bym nie liczył...
    Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska