Teraz nawet Apple opatentował ruszanie matrycą w iPhonie![]()
Teraz nawet Apple opatentował ruszanie matrycą w iPhonie![]()
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
I pliki wychodzą mniejsze co oznacza, ze więcej się zmieści na karcie i być może będą się szybciej zapisywać. A jak będzie z detalem - zobaczymy.
Pozdrawiam!
Marek Wyszomirski (wyszomir@toya.net.pl)
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Aktualnie odpoczywam na autobanie.
Sam nie wiem, jako były (epoka dla elektroniki ) użytkownik Gx20, potem krótko K-r (moje pierwsze lustra ) tak z sentymentu śledzę co tam w trawie u P piszczy...co do nowości sam nie wiem co jest mniej użyteczne w takim aparacie lampa czy gps...mimo wszystko wole lampę, czasem lepiej mieć choćby kukułkę niż gps . W epoce wifi , łączności z smartfonem użyteczność tegoż jest dyskusyjna. Dobrze, że zmiany nie tylko dotyczą lampa --->gps.
Pasjonat amator
Olympus E-PL5 14-42mm + 40-150mm +1.8/45mm +9mm/8
Sony SLT A35 18-55mm + 50mm/1.8
I tu troche podobnie zrobil Ricoh - ale nie wrzucil do pudelka - aby nie zwiekszac kosztow? - jak ktos chce to kupi - jak nie to nie,a mowie o tej nowej malej co ostatnio sie pokazala AF201FG
Dokladnie - wiec trzeba bedzie poczekac do pierwszych testow,a na razie mozna poczytac jak to technicznie rozwiazal P:
-> http://www.pentaxforums.com/articles...ing-works.html