No piękne zdjęcia, ale co Cię przywiało na koniec Polski.
No piękne zdjęcia, ale co Cię przywiało na koniec Polski.
"A niekiedy wystarczy mi patrzeć na kamień"...
Dzięki, bardzo lubimy jeździć na wschód; Podlasie, Mazury, Warmię. Najczęściej staramy się szwendać po mniej obleganych przez turystów miejscach (ale w Białymstoku też byliśmy
)
- - - - - - - - - - AKTUALIZACJA - - - - - - - - - -
W ostatnią niedzielę zrobiłem kilka fotek budzącego się Gdańska z Góry Gradowej
967
968
969
970
971
Jacek
Kto rano wstaje ..... Świetne kadry (po otwarciu do pełnego rozmiaru na monitorach 4/3). Ostatni wygląda jak kolaż złożony z elementów z różnych epok. Świetna para EM 1 II z 40-150/2,8. Dał bym plusa ale nie mogę. (regulamin) może mnie ktoś wyręczy.
Fajne zdjęcia, jakieś tele i filtr tabaczkowy? Bardzo dobra jakość.
Najbardziej podobało mi się ujecie Gdańska. Balony interesujące lecz takie bez większych szczegółów. Miejscowy folklor i zarazem chęć mieszkańców do zaprezentowania się bardzo na tak.
pozdrawiam Wiejo
Dzięki za odwiedziny, miło że się podobają. Lubię filtr tabaczkowy ale to tylko LR .
Jeszcze kilka wrzucę, teraz już będzie dość.
972
973
974
975
976
977
978
979
980 - i na koniec odbudowana wozownia na Górze Gradowej z drugiej połowy XIX wieku w której pierwotnie przechowywano lawety do transportu amunicji i dział.
Jacek
Jacek, to jest tam gdzie są te forty ?
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Tak, znaczy byłeś...![]()
Jacek
Ciekawie i interesujaco pooglądać skąpany w delikatnym świetle Gdańsk z tej strony. Widać sporo dbałości o utrzymanie zabytkowej architektury co przekłada się na bardzo ładne kadry.
pozdrawiam Wiejo
Oj, piękny ten nasz Gdańsk na Twoich zdjęciach![]()