Wystarczyło zagaić rozmowę o winach a już Ci nalewali różne gatunki do posmakowania, nawet jak nie chciałem kupić.
W ciągu dnia mimo kwietnia było zazwyczaj gorąco, więc najlepiej smakowało mi zmrożone Campari.
Wystarczyło zagaić rozmowę o winach a już Ci nalewali różne gatunki do posmakowania, nawet jak nie chciałem kupić.
W ciągu dnia mimo kwietnia było zazwyczaj gorąco, więc najlepiej smakowało mi zmrożone Campari.
Jacek
Piwniczka pelna..
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Jeśli się nic nie zmieniło, to we Włoszech dopuszczalny limit stężenia alko we krwi wynosi 0,5 promila.Za to kary za przekroczenie są bolesne i zależą od wielkości przekroczenia poziomu: od ok 550 Euro do ok 1600 Euro.
Nigdy nie widziałem akcji "dmuchania w balonik", a kierowcy po spożyciu nie mają problemów i ochoczo siadają za kółkiem.![]()
moje wątki 1. Malta i Gozo 2. Z łąk i pol...
Część yac'ku,
Piękna Toskania, z przyjemnością obejrzałem zdjęcia i zamarzyłem o wakacjach w tym rejonie...ech...
pozdrawiam,
Jacek
544 - niezmiennie zadziwia mnie architektura tego miasteczka.
547 to jak sądzę oliwka?
moje wątki 1. Malta i Gozo 2. Z łąk i pol...
Te stare miasteczka po jakimś czasie wydają się do siebie bardzo podobne. Poprzednie pokazywane przeze mnie Monteriggioni też miało wieże ale na murach zewnętrznych. W San Gimignano są w różnych miejscach. A budowano je aby można się było w nich schronić w razie napadów.
Na 547 tak, to oliwka.
Jacek
Ciekawe miejsca, ciekawe zdjęcia, oglądam z wielką przyjemnością![]()