te ostatnie krajobrazy z łąkami i drogami wijącymi się z lewej do prawej są świetne. zakochałem się w zakochaniu Bodzipa
trochę przypominają mi zdjęcia apz z przed kilku lat. tylko tamte były robione chyba troszkę wcześniej - chodzi mi o porę dnia
te ostatnie krajobrazy z łąkami i drogami wijącymi się z lewej do prawej są świetne. zakochałem się w zakochaniu Bodzipa
trochę przypominają mi zdjęcia apz z przed kilku lat. tylko tamte były robione chyba troszkę wcześniej - chodzi mi o porę dnia
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
Ślicznie![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
O kurde berecik. Jak by tak trochę to odnowić, to same cudeńka mamy. Ta "kranówa" zardzewiała, a jaki urok. Piękne.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Pitigliano jest miejscem zamieszkania ponad 4.000 ludzi. Podejrzewam, że wrażenie,że wygladają pusto wynika ze sposobu aktywności ludności lokalnej. Jej godzin funkcjonowania w przestrzeni publicznej. Miasteczko jest dłużej wymieniane w materiałach pisanych od większości miejscowości polskich. To jest powszechna tam prawidłowość - wtedy gdy oni budowali swoje chwalące Boga katedry my chodziliśmy po dróżkach w puszczach lub zaczynaliśmy karczować te puszcze....Murowane grody powstawały w późniejszych wiekach.
Wracając do Pitigliano - widziałem kobiety przygotowujące zioła do suszenia i dzieci grające na tych uliczkach coś w rodzaju gry w klasy.
Ktoś zaparkował te dziesiątki samochodów i skuterów w wąskich uiczkach...
Ostatnio edytowane przez apz ; 18.03.16 o 09:52
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Bardzo klimatyczne i fajne zdjęcia. Piękne miejsca do fotografowania i zwiedzania. (Niekoniecznie do mieszkania)
Ładne są te uliczki i zakamarki. Bardzo mi się podobają.
Ładne zdjęcia.
Urocze miasteczko![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja