Oooo... olek wreszcie dał ciała...
![]()
Oooo... olek wreszcie dał ciała...
![]()
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Ciała może dać każdy. Ja już też przechodziłem w tym roku przez wymianę towaru klientowi ( całej partii). Zastanawiam się jak się zachowa sklep ( celowo nie wymieniam na razie jego nazwy, ale w którymś momencie na pewno ją wymienię. Na razie wygląda na to, że będzie OK.
Obym nie zapeszył.
Jak dotąd olek się dzielnie trzymałZamieszczone przez Koriolan
A co do sklepu to ne powinni robic problemów...
Trzymam kciuki
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Na gorąco:
sklep - teraz mogę napisać że to fotozakupy.pl- sprawdził dla mnie drugą sztukę którą mają na magazynie. TEŻ JEST WALNIĘTA.
Ja pitolę, ale babola wypuścili. Ciekawe kiedy centrala poda oficjalny komunikat wiernym.
blady
nienerwowo sobie cykam fotki w tempie 4/3
olek dorównał w jakości wykonania do stawki, to sie chwali, behehehheheheeheZamieszczone przez blady
było sobie życie
fotomic, należy się cieszyć, że tak późno. Moim zdaniem to pewnie jakiś bzdet, no ale jednak skutecznie robiący z 12-60 przycisk do papieru.
blady
nienerwowo sobie cykam fotki w tempie 4/3
Tu jest opisany identyczny przypadek oraz jak ten problem z AF zniknął:
http://www.fourthirdsphoto.com/vbb/s...ad.php?t=19909
Jarek
Masz na myśli to?
FLASH NEWS - WORKAROUND!
we try everything a none of that get it to function. Then I mount that lens on my E-3 one last time, I periodically press shutter button to make lens focus and rotate focusing ring simultaneously. It begins to catch focus! I did it maybe 20 seconds or so and now it seem everything is OK. No hunting, silent and fast focusing.
Tylko że a) Niemcy pisza " raz działa raz nie"
w sklepie przed godziną to samo- raz działa raz nie.
Wczoraj zdjąłem szkło i założyłem kilka razy.
W instrukcji nie jest napisane, ze jakiś PIN jest potrzebny...
Napiszę tak: "wygląda na to" że problem jest znany... Chyba wypadałoby, aby OP jednak wydał jakieś stanowisko.