Świetny wątek. Na to czekałem. Poproszę o zdjęcia światyń zen zwłaszcza ogrodów tzw. suche czyli iwagumi - nota bene wykorzystywane też w aquascapingu. Trochę książek o Japonii poczytałem, ale zdjęć nigdy za wiele.
Gasho.
Świetny wątek. Na to czekałem. Poproszę o zdjęcia światyń zen zwłaszcza ogrodów tzw. suche czyli iwagumi - nota bene wykorzystywane też w aquascapingu. Trochę książek o Japonii poczytałem, ale zdjęć nigdy za wiele.
Gasho.
XZ-2; O-MD E-M10, mZ: 9-18mm, 25mm, 45mm, 75-300mm | Moje fotki - zapraszam do oglądania, komentowania, krytyki.
Ach, Himeji już otwarty! I jeszcze trafiłeś na kwitnące wiśnie... Szczęściarz z Ciebie! Ja akurat w zeszłym roku trafiłam na remont zamku i ostatecznie tam nie zaglądnęłam. Będę wątek śledzić - chętnie sobie przypomnę moją ubiegłoroczną podróż do magicznego Kraju Wschodzącego Słońca.
Stary, ale wierny Olympus E-520 plus dwa kity
Moje podróże: http://ambereyed.com
E5 + parę standardowych drobiazgów...
Każdy z nas stworzony jest do tego, co robi ...
moje podróże | moje spotkania z Kanarami ... | samoloty, samoloty, samoloty ... | mój profil | Japonia w obiektywie Gaijina
faaajny wątekbędę zaglądał
Zapowiada się ciekawie. Czekam co będzie dalej. W Japonii tylko kwitną, w Rosji mają wiśniowy sad, a w Polonii co trzeci to Wiśniewski - magiczne drzewo. Pzdrawiam
XZ-1, OM-1, 12-40, 100-400
się dzieje... fotorelacje z Chin, Indii, Nepalu, onegdaj z Kambodży, jakieś migawki z Australii... A teraz Japonia... Tym ciekawsza, że uchodzi za bardzo drogi kraj jak na turystyczne wycieczki i chociaż chciałbym ją kiedyś zobaczyć, to pewnie nigdy się nie uda....
z tym większą ciekawością będę ten wątek obserwował!
Ostatnio edytowane przez Operator ; 13.04.15 o 23:58
Fotografia podróżnicza poszerza horyzontyKwieciste rozpoczęcie
![]()
No i będę TU z przyjemnością zaglądał.
Pozdrawiam.
Ja również dodałem wątek do subskrybowanych. Ciekawie się zapowiada - czekam z niecierpliwością na kontynuację.
Pozdrawiam!
Marek Wyszomirski (wyszomir@toya.net.pl)