E5 + parę standardowych drobiazgów...
Każdy z nas stworzony jest do tego, co robi ...
moje podróże | moje spotkania z Kanarami ... | samoloty, samoloty, samoloty ... | mój profil | Japonia w obiektywie Gaijina
Fushimi Inari Shrine to ostatni etap wycieczki po Japonii. Chram poświęcony bogini Inari występującej raz jako kobieta, raz jako mężczyzna. Inari posiada swoją prywatną armię posłańców - lisy. Stąd w chramie dużo elementów związanych z lisami... W chramie jest mnóstwo różnej wielkości torii, na większości wyryte są nazwiska osób lub firm, które je ufundowały. To dowód wdzięczności za sukces, jaki odnieśli dzięki Inari. Stąd chram jest miejscem pielgrzymek ludzi biznesu....
Niestety znowu lało (widać to na niektórych fotkach).
136.
137.
138.
139.
140.
141.
142.
![]()
Ostatnio edytowane przez kamil_andrzej ; 12.05.15 o 00:59
moje podróże | moje spotkania z Kanarami ... | samoloty, samoloty, samoloty ... | mój profil | Japonia w obiektywie Gaijina
Japonia to kraj który uwielbiam i do którego strasznie chcę pojechać. Zawsze z chęcią oglądam fotografie z tego kraju. Mam nadzieję, że wrzucisz coś jeszcze, najlepiej z króciutkim lub dłuższym opisem![]()
143. Kobe, The Hakutsuru Sake Brewing Museum. Charakterystyczne logo widoczne jest z daleka, trudno nie trafić... Wewnątrz zawsze można spróbować najnowszych produktów z tej znanej destylarni...
144. W czasie naszego pobytu największą popularnością cieszyła się sake ze zdjęcia poniżej... podana prosto z lodówki miała znakomity smak. Nic dziwnego, że kupiliśmy malutki zapas, z którego część przyjechała do Polski. Tym bardziej, że cena była bardzo, bardzo przystępna....
145. Oczywiście gatunków do spróbowania jest więcej ... Najbardziej znana, również w Polsce, jest sake z prawej strony
![]()
Ostatnio edytowane przez kamil_andrzej ; 18.05.15 o 12:46
![]()
![]()
Wreszcie coś co Polak najbardziej lubi.![]()
Degustacja !!!![]()
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
A ja mam takie pytanie - kiedyś z kolegami mieliśmy dylemat: to wino czy wódka ? Ile to ma % ?
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Zazwyczaj nie przekracza 30%![]()
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
Dzięki![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||