E5 + parę standardowych drobiazgów...
Każdy z nas stworzony jest do tego, co robi ...
moje podróże | moje spotkania z Kanarami ... | samoloty, samoloty, samoloty ... | mój profil | Japonia w obiektywie Gaijina
Musisz pojechać jeszcze po roku 2020. Dzisiaj osiągnęli prędkość Mag-lew 603km/h.
Pojedziesz, sfocisz to cudo prędkości, a my pooglądamy go na fotkach.![]()
Relacja z Nippon'u świetna. Już nie muszę tam jechać.![]()
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
moje podróże | moje spotkania z Kanarami ... | samoloty, samoloty, samoloty ... | mój profil | Japonia w obiektywie Gaijina
Relacja tak kapitalna, że zadam być może trudne pytanie. Wiem, że możesz nie wiedzieć.
Zwierzęta. Czy mieszkańcy miast posiadają zwierzaki (psy, koty), czy wyprowadzają, czy widać bezpańskie lub wałęsające się zwierzęta. Kraj tak czysty, że porównując z "moimi" trawnikami nie wyobrażam sobie "niespodzianek" w trawie.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Dzięki. Zwierząt na ulicach nie widać, tym bardziej bezpańskich. Tylko w Kyoto i w Osace widzieliśmy, jak po parku spacerowali Japończycy z czworonogami. W porównaniu z Polską to oczywiście maleńka kropelka w morzu. Nie zauważyliśmy natomiast żadnych odchodów na ulicach. W parkach i na skwerach, pod wiśniami w weekendy odbywają się pikniki, myślę, że z pewnością w trawie nic się nie znajdzie.
Wrzucę jeszcze jedną fotkę z Himeji. Kolejne dopiero w sobotę...
71. Jeszcze jedno ujęcie z Himeji, tym razem zamek jest ostry.
![]()
Ostatnio edytowane przez kamil_andrzej ; 21.04.15 o 18:09
Piękne zdjęcia i relacja - czekam na dalszy ciąg.
Jest ciekawa pozycja Henryka Sochy - Zamki i miecze samurajów.
Pozdrawiam
A ja bardzo dziękuję za info![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Piękne to zamczysko - a i foto super.
Do reputacji Ci nie dołożę bo "nie mogę"
Dziękuję i pozdrawiam.