Saboor_01
Saboor_02
Saboor_03
Saboor_04
Saboor_05
Saboor_06
Saboor_07
Saboor_08
Saboor_09
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Zupełnie jak na nieco innych wyborach... Wygląda, że wygrał Saboor a po policzeniu, że jednak niestety.....![]()
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Dziękuje bardzo.
Przeważnie było blisko i w końcu udało się wygrać popRAWkę
Gratuluje również pozostałym uczestnikom, a w szczególności pracy nr 4, 1 i 3
Można ujawnić autorów? (pytanie do prowadzącego), chyba, że sobie nie życzą
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Przyznam, że głosowałem na prace nr1 i zdaje się to był mój pierwszy głos na tę prace.
Przyznaje także, że nie brałem w ogóle pod uwagę w głosowaniu prac, które nie spełniały regulaminu co do wielkości zdjęcia (dłuższy bok 1024pix) czyli praca 6 i 7 ale to ja już taki wredota jestemi trzeba brać na to "popRAWkę"
Ponawiam pytanie
oczywiście 3 już wiem
Chciałbym po prostu wiedziec na kogo głosowałem i moim zdaniem należy takze wyróznić 2 i 3 miejsce, czyje prace były.
---------- Post dodany o 19:48 ---------- Poprzedni post był o 18:25 ----------
Chyba nie mam co liczyć na odpowiedź (prowadzacego), trochę smutne to jednak jest....
Ostatnio edytowane przez And.N ; 15.05.15 o 18:56
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Sprzeciwiam się temu zdecydowanie, mam duży szacunek dla 2 i 3 miejsca i nie rozumiem dlaczego ma być to utajnione.
W szczególności już jak pomiędzy pierwszym, a drugim miejscem np. był 1 (może dwa, czy 3) głos różnicy..., a były podobne przypadki...
Edit
czyli nie mam szans aby się dowiedzieć na czyją pracę głosowałem?
info na priv mnie nie interesuje
Ostatnio edytowane przez And.N ; 15.05.15 o 20:16
Tu podaję listę prac, ich autorów wraz z przemianowaniami:
edit:
Czasem warto się chwilę wstrzymać,cierpliwość jest wielką cnotą.
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 15.05.15 o 20:21
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Andtor, gratulacje !!!![]()
Eeeee, znowu nic nie wygrałem.![]()
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
Znałem w młodości taką jedną cnotę, ale na imię miała inaczej....? w każdym razie nie cierpliwość.I wcale nie była wielka.
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()