Mam taki głupi problem, że zgubiłem standardową muszlę oczną od mojego E330. Miałem dwa aparaty nas szyi i pewnie OM-em ją strąciłem. No, w każdym razie nie mam, a by się przydała. Gdzie ją można zanabyć? W serwisie?
Pzdr
Mam taki głupi problem, że zgubiłem standardową muszlę oczną od mojego E330. Miałem dwa aparaty nas szyi i pewnie OM-em ją strąciłem. No, w każdym razie nie mam, a by się przydała. Gdzie ją można zanabyć? W serwisie?
Pzdr
OlyJedi.
Nie mogę tergo znaleźć w OlyJedi. Jest tylko powiększająca, a ja chcę zwykłą. Poza tym, w OlyJedi są tylko dwa zakupy rocznie i jakoś tak głupio jeden wykorzystywać na zakup muszli ocznej za kilkadziesiąt złotych.Zamieszczone przez Rafał Czarny
Proszę ; http://www.fotozakupy.pl/sklep/page/...t/product/3932 powinna pasowac dopytaj jeszcze sprzedawcy.![]()
E-3,E-510;F8, ZD14-54,S30,ZD40-150,FL50,FL50R,FL36R... i co dalej ? ? ?
Tak, standardowa muszla do E330 to EP5Wiem, bo tez zgubilam
Ale jako, ze wtedy nigdzie jej nie bylo dostepnej, kupilam od razu ME-1
EditJest jeszcze EP6, wieksza
Kto co woli
![]()
Alicja & E-330/14-45/40-150/FL50R & D7000/18-200/70-200f2.8/50f1.4
My life is brilliant (-: But it's time to face the truth... Umiesz liczyć? Licz na siebie.
No to miałem rację myślę Suchar, że wiesz co zrobic![]()
...Pozdrawiam...
MicSzu, ciekawe, bo szukałem w fotozakupach tej muszli i nie znalazłem![]()
A i wiem co robić, naprawdę używam tego guzika, jeśli ktoś mi pomoże...
Suchar, skoro zgubiłeś muszkę, to od razu łykaj ME-1. Trochę pomaga na światełko w tunelu.
DziękujeMi też czasem zdarza się nie widziec czegoś co mam pod nos podstawione...
A wiesz, zastanawiałem się nad tym, tyle tylko, że to już ponad 100zł (wolnej kasy nie za wiele), a ja wcale nie wiem, czy jej potrzebuję. Serio mówię, jak się ostrzy manualnie tylko w analogu, a cyfraka używa właściwie tylko dla AF... Ale pomyślę nad tym, może rzeczywiście ma to sens. Jakbym kiedyś znów podpiął do E330 Zuiko 50/1.8Zamieszczone przez Rafał Czarny
Pzdr