własnie moi mili, niektóre kobiety nie lubią "duzych luf" jeśli chodzi o aparaty![]()
własnie moi mili, niektóre kobiety nie lubią "duzych luf" jeśli chodzi o aparaty![]()
Np. Canon IXUS 60, tyle ,ze ma 'zaledwie' 3-krotny zum, ale za to dosyć szeroki (rybi) kąt.
edit: lub Sony dsc-w35/55?
olympusy mju, z tego co pamiętam nie należą do najtańszych ani najlepszych, jeśli coś w ich stylu to tylko (moim zdaniem) Minolta z serii X (np. X50). obiektyw w ogóle się nie wysuwa a zoom mimo to jest (choć 3x). Zawsze coś za coś. Zdjęcia robi dobre, a to się przecież liczy. No i wszędzie wejdzie.
eeee pewnie mnie z kims myliszJuż Cię chyba tu widziałem i pisałem już w podobnym wątku..., mam nadzieje kolego że nie zapeszysz nic....
-nie mwię fuji nie, ale po niemożności znalezienia f31fd nie wiem czy f50fd wart zachodu, czy duża róznica itd.Jeśli nie Fuji to może któryś z nowych Olympusów
mam ograniczony dostęp do internetu, wiec zanim wynajde coś o waszych typach, bedzie po weekendzie, ale nie ustawajcie w pomocnych radach-odwdzięcze się może kiedys i ja![]()
Syd Baret -co masz takie nieostre zdjecie w profiluchyba sobie wstawie też Oleryk widze jakiś młodzieniaszek, no a mysikrólik
![]()
![]()
Cenowo , może i lepszy by był F40fd, Natomiast F50fd, ma wieksza matryce (i szumy). ale dodatkowo ma stabilizacje matrycy jak w SP560. Wybierz sam, oba sa chyba ponizej tysiąca już
/*...................*/
/* ...........................*/
A co Wam się nie podoba w Olympusach?
Mju zawsze były niezłe a tym nowym chyba niczego nie brakuje?
Przepraszam, brakuje, trzeba kart xD używać![]()
widzę, że powoli rosnie ilośc typów-BARDZO DOBRZE, bedę miał z czego wybierać![]()
pozdrawiam serdecznie
a.. no bo robione nie-Olympusem to jakie ma być?!Zamieszczone przez nikoon
![]()
Fujki też wymagają kart xD
/*...................*/
/* ...........................*/
...a moze to: http://www.e-cyfrowe.pl/aparaty/produkt.php?id=5932
Maly, zgrabny, na karty SD, filmy z dzwiekiem 640x480 30fps, srabilizacja, detekcja twarzy, manualny dobor parametrów ekspozycji i wiele innych ciekawych rozwiazan.
Jego starszy brat Z5fd dobrze wypadl w testach i otrzymal nagrode TIPA na Najlepszy mały cyfrowy aparat kompaktowy 2007r.