mathu...
wielkie dzięki, wszystko działa i jaka wygoda...
Ps. Przydały się instrukcje od west73
mathu...
wielkie dzięki, wszystko działa i jaka wygoda...
Ps. Przydały się instrukcje od west73
Zamieszczone przez pol189
Nie zapomnieli o nas: http://rawtherapee.com/rawtherapee23beta2linux.tgz
Jeronimo: poprawiłem link
ciesze się że i ja mogłem pomócZamieszczone przez dembik79
![]()
Elnor - dzięki zaraz zabieram sie za testy(usuń z linku jak możesz kropkę z linku na końcu). Dobrze że i o nas nie zapomnieli![]()
Dziwne jak podmieniam nowy plik językowy od west73 to mi wywala program, ale ze starym działa.
Mam wrażenie, że nabrał szybkości...
W wersja 2.3 beta 2 (to ta z linków powyżej) plik językowy polski jest już 'wmontowany' - nie trzeba nic kopiować, wrzucać, itp - tylko w preferencjach wybrać język polski.
Albo przeczytać to co napisałem w poście powyżej.Zamieszczone przez salvadhor
Jest jakiś błąd z narodowymi znakami diakrytycznymi (choć akurat u mnie wszystko działa).Elnor - dzięki zaraz zabieram sie za testy(usuń z linku jak możesz kropkę z linku na końcu). Dobrze że i o nas nie zapomnieli
Dziwne jak podmieniam nowy plik językowy od west73 to mi wywala program, ale ze starym działa.
Fuji S5 Pro
Widzisz, jak to człowiek może zgłupieć od tego czytaniaZamieszczone przez mathu
![]()
Przykro mi, już nie mogę zmienić treści postu.Zamieszczone przez pol189
Jeronimo: juz poprawilem...
No i pokazał sie pierwszy RC... Cyba trochę przyspieszył!
TU dla LINUXa , i RC dla WINDOWSa .
Cieszy mnie zwłaszcza wersja linux-owa, bo wybór oprogramowania niewielki, a rawtherapee z gimpem muszą wystarczyć niejednemu![]()
Niestety załączony plik polskiego języka (przynajmniej u mnie) wyświetla krzaki, więc można podmienić z wersji BETA.
Jeśli ktoś chce dokonywać zmian, to plik kodowany jest (linux-owy) w UTF-8 (UNICODE).
Zgadza się u mnie Wind również wyświetla krzaczki, dla polskich znaków
"Kiedy się chce otrzymać dobrą odpowiedź, trzeba zadać dobre pytanie"