Bardzo mnie rozbawiła Twoja odpowiedźZamieszczone przez skow
![]()
Szczególnie 1. Kliknięcie przycisku na body i przekręcenie pokrętła funkcyjnego, która to czynność z całą pewnością trwa krócej niż podłączenie kabelka od ww. sprzęta jest faktycznie trudnym i mozolnym gmeraniem w menu aparatu. W sumie jak miałem C-8080 to miałem to cały czas włączone. Teraz różnie czasem tak a czasem serie.
Ad.2 u mnie nie mogę, ale muszę tu zaznaczyć że posiadam biedniejszą darmową wersję pilota tj. RM-2. Nie wiem jak to jest przy RM-1
Ad.3 zdjęcia seryjne to u mnie kilkakrotne naciśnięcie przycisku pilota – mnie wystarczy.
Ad 4szkoda, że nie 100 m w prawo i 15 do tyłu. Nie zostawiam tak osamotnionego aparatu zdala ode mnie. Jeśli używam pilota jestem z przodu (bo po to używam pilota, żeby zrobić sobie zdjęcie, nie mierzyłem odległości) albo tuż za nim aby zrobić zdjęcie na Bulb np. nocne.
Wymienione przez Ciebie argumenty nie powodują u mnie chęci wydania 100 zł za coś co mam za darmo lub mógłbym mieć za 30 zł i wolne miejsce.
Ravee_n poprosił o opinię, którą wyraziłem. Jeśli masz inną to to napisz i oczywiście masz do tego prawo i możesz to kupić, po to to produkują, ja takiej potrzeby nie czuję. Dobrze, że są różne potrzemy i różne „zachcianki”, bo inaczej nadal produkowano by tylko czarny model forda T.
Pozwól też mieć innym inne zdanie OK ?