I co by tu powiedzieć ...
Jednak portrety "tubylców" misię najbardziej.
Pozdrawiam.
I co by tu powiedzieć ...
Jednak portrety "tubylców" misię najbardziej.
Pozdrawiam.
Czyli chodzi tylko o sam fakt zabicia tam na miejscu? Czy na miejscu kaźni kadzidełka dają radę z zabiciem zapachów?
Przypomnialo sie....jak na boisku bili swienie,ciele...
Na drugim to była chyba jakaś kura..., co kraj to obyczaj. Wygląda to z lekka masakrycznie, osobiście kilka świniobić obserwowałem i to takich gospodarskich, za czasów późnej komuny, to też była rzeźnia, choć krew się zbierało do dalszej przeróbki
![]()
Kasprowy Wieczorową porą: http://forum.olympusclub.pl/threads/...=1#post1249315
Orion, Plejady i inne dziady: http://forum.olympusclub.pl/threads/...=1#post1246830
Olympus E-PL5 dual kit 14-42mm + 40-150mmplus Nikony
Chodzi o zabicie i upuszczenie tryskającej krwi z przeciętej aorty do otworu znajdującego się w centralnym miejscu przed ołtarzem. Zdjęcia które ten moment pokazują są dosyć drastyczne, więc nie wiem czy pokazywać. W miejscu kaźni kadzidełka są bezradne, unosi się przykry mdławy zapach.
No cóż, co kraj to obyczaj - że się powtórzę. Kali była krwawą boginią![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Ale jatka, zdjęcia mogą być, dobrze tylko, że tego zapachu do wątku no można wrzucić
![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
to mnie teraz przewiozłeś po klimatach zarąbistychsłonie i słoniątka piękne, gawial i krokodyl robią wrażenie (uwielbiam duże gady) nosorożec wymiata. tereny przedstawione na zdjęciach też mi się podobają. z lekka mnie poruszyło oglądając tego chyba jeszcze ruszającego się kozła bez głowy ale co kraj to obyczaj. widoczki z drogi świetne zwłaszcza pola uprawne i z rzeczką w kadrze
pozdr