... no jeśli idzie o rozmiar to E-400 wciąż jest lustrzanką o największej rozdzielczości (wśród Olympusów)
... no jeśli idzie o rozmiar to E-400 wciąż jest lustrzanką o największej rozdzielczości (wśród Olympusów)
skow-chyba w stosunku do wagi...![]()
Dla szpanu nie. Oczywiście coś w tym jest że mi się bardziej podoba, ale pomimo tego głównie zależy mi na rozmiarze i bracketingu.Zamieszczone przez Don Pedro
Dawidzie, z mojej strony to był żart z tym szpanem. Zdziwiło mnie tempo w jakim porzucasz e400/ chcesz zamienić/ Te dwa aparaty to jednak inna bajka, profesjonał obok amatora-dobrze wyposażonego. Skoro pada słowo bracketing to jak sadzę zamierzasz doskonalić obraz w HDR Nie masz wyjścia, spodobał się E1/co nikogo nie dziwi/ to go bierz, zapewni Ci komfort nie tylko obsługi , ale i psychiczny.Aparat super, dla mnie za duży/ jeżdżę rowerem i chodzę po górach i tu rozmiar ma znaczenie/ Pozdrawiam.
Dzięki, wiem że żart
Naoglądałem się wytworów Qbic'a i też tak chcę
E-400 chcę się pozbyć puki jest w dobrym stanie.
Zamieszczone przez Don Pedro
????
Ale o co chodzi?
E-400 ma matrycę o największej (możliwej do wykorzystania) rozdzielczości.
Nawet od E-3/E-510/E-410.
Nawet gdyby, to nie robi na mnie wrażeniaZamieszczone przez skow
Nie drukuję wielkich formatów. Prawdę mówiąc to w ogóle niewiele drukuje. Poza tym staram się kadrować już w fazie robienia zdjęcia.
Wzrost ilości pikseli w matrycach Kodaka wychodzi na dobre jeśli chodzi o szum. E400 szumi mniej niż wszystkie poprzednie modele (oczywiście po przeskalowaniu, nie w 1:1).Zamieszczone przez dawid_
Fuji S5 Pro
Tylko że to nic nie daje. Jaka to jest różnica rozdzielczości? 0,1 mpx? Oczywiście w porównaniu do tych wymienionych, a nie starszych modeli.Zamieszczone przez skow
Chciałem zwrócić jedynie uwagę, że przynajmniej w jednej dziedzinie E-400 jest "naj" - nic więcej.Zamieszczone przez epicure