Weźcie się puknijcie w czoło...
To, że aparat ma wyklapane parę klatek jest normalne! przecież muszą sprawdzić czy działa!
Weźcie się puknijcie w czoło...
To, że aparat ma wyklapane parę klatek jest normalne! przecież muszą sprawdzić czy działa!
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Sadze ze sa tacy co kupili aparat z wypstrykana iloscia i 500 i 1000 zdjec i nawet o tym nie wiedza.
Ja miałem 762 na początku - i co z tego. Aparat nadal działa i robi zdjęcia. A jak się zepsuje to mam luz przez rok + 11 m-cy. No chyba że go rozjadę![]()
A - właśnie - czy w przypadku dużej demolki obowiązuje ryczałt w serwisie ?![]()
Zamieszczone przez lucca
![]()
![]()
Poziom abstrakcji na forum w ostatnich dniach przekracza dopuszczalną skalę.
I to nie tylko w tym wątku.
Jak nic, coś pierdyknie i to jeszcze przed świętami![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
podobnie jak o zużywaniu się szkieł w obiektywach podczas robienia fotek / link był chyba nawet u nas w Olyclubie/
Jacek
No proszę proste pytanie z ciekawości a jaki odzew. Bardzo mnie cieszy fakt, że przynajmniej kilku osobom poprawiłem humor. Solennie obiecuję poprawę i naprawdę, ale to naprawdę, nie będę już podwyższał poziomu abstrakcji tego forum (obiecuję). Jeśli jeszcze kiedyś przyjdzie mi zadać jakiekolwiek pytanie, to będzie ono na pewno bardzo wzniosłe i duchowe, na przykład o zawartości magenty w magencie. Tak na wszelki wypadek - żeby coś nie pierdyknęło. A teraz idę się puknąć w czoło. Może mi przejdzie...
raven66 powinieneś wtopić się w tłum i ponarzekać trochę na E-3![]()
ja zresztą też![]()
Zamieszczone przez panterra
teraz to już nie to,nim się pojawił to dopiero było narzekanie![]()
E-500
Twoje pytanie to jeszcze było w miarę normalne.Zamieszczone przez raven66
To odpowiedzi zaczęły niebezpiecznie dotykać granic asurdu.
Z drugiej strony patrząc, mam E-510 już od jakiegoś czasu i jeszcze nie zajrzalem do menu serwisowego![]()
Teraz już lepiej dam sobie spokój bo moze się to skończyć podobnymi pytaniami i, co gorsze, podobnymi odpowiedziami. To po co mi takie doświadczenie?