a mnie tam grip czy plecak do niczego niepotrzebny. za parę miechów sprzęt będzie dopracowany programowo, potanieje i można będzie podjąć decyzję.
a mnie tam grip czy plecak do niczego niepotrzebny. za parę miechów sprzęt będzie dopracowany programowo, potanieje i można będzie podjąć decyzję.
ja i tak najwcześniej w czerwcu 2008 będę w stanie się skusić więc zdążą może wyklepać trochę sprzętu i puścić update firmware'u...
Tak czy inaczej ten E-3 musi się znaleźć w moim plecaku. E-1 powoli nie wyrabia.
A właśnie zauważyłem że coś zwolnił - na bank nie jest to deklarowane 3 kl/sek. Myślałem że to kwestia ustawień ale nie, niezależnie od doboru czasu, przysłony, pomiaru i innych ustawień jest wolny...Jest szansa że w serwisie to uwzględnią? Mam jeszcze gwarancję...
W ogóle co odpowiada za prędkość serii w sprzęcie? System migawki?
Sebastian
www.sebastianlewandowski.pl
No, to dla tych, ktorzy chca kupic teraz a nie ma co, bo sprzet jeszcze na polki nie zawitalZamieszczone przez Rafał Czarny
![]()
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
OT: korpus na fotozakupach 5075.00PLN (brutto)
nie wszyscy mieli łatwo, np Nikon w D40x dopiero opanowal 10 mpix matryce, ktora byla w D80 (w D200 byla ciut inna)Zamieszczone przez zibi1303
podobnie bylo w serii D70(s), D50 i D40 (w D40 spisuje sie najlepiej z tej calej serii)
poniewaz Lightroom z takiego tiffa robi calkiem niezly uzytekZamieszczone przez qbic
sprobuj sam
pozdrawiam
K.Gajda (cra3y)
noo, więc cena się ustabilizowała na poziomie 5100 pln. pierwsze 2-3 dostawy zejdą a wiosnę przywita z ceną 4500 a lato z ceną powiedzmy 4200... i o to chodzi.
Jak dolar nie zeświruje w drugą stronę niż teraz ;;pZamieszczone przez KaarooL
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
grizz:
aparat nie podrożeje, o to byłbym spokojny. kąpani w gorącej wodzie muszą zapłacić frycowe i tyle, potem potanieje.
Witam serdecznie.
Mam pytanie do użytkowników E-3 jak prawuje się AF pod względem szybkości z podstawowymi obiektywami tj Zuiko 14-45 i 40-150 w porównaniu do dedykowanego szkła z SWD.
Pozdrawiam.
naprawdę myślisz że ktoś będzie testował z E-3 najtańsze kity? 40-150 to się jeszcze może przydać, ale 14-45 to nieporozumienie.Mam pytanie do użytkowników E-3 jak prawuje się AF pod względem szybkości z podstawowymi obiektywami tj Zuiko 14-45 i 40-150 w porównaniu do dedykowanego szkła z SWD.