Portretowe ładne, widzę że tam równouprawnienie płci chyba panuje, panie przy piasku odpoczywają...
![]()
Portretowe ładne, widzę że tam równouprawnienie płci chyba panuje, panie przy piasku odpoczywają...
![]()
Kasprowy Wieczorową porą: http://forum.olympusclub.pl/threads/...=1#post1249315
Orion, Plejady i inne dziady: http://forum.olympusclub.pl/threads/...=1#post1246830
Olympus E-PL5 dual kit 14-42mm + 40-150mmplus Nikony
Portrety super, a system nie pozwala, nawet targować się nie chce
![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Prawie jak na plaży
Na trasie z Agry do Jaipuru jest wioska Abhaneri, na pozór niczym się nie wyróżniająca od innych w Radżastanie. Życie toczy się tu swoim stałym rytmem, czasami tylko wpadną turyści, żeby zajrzeć do studniWybudowana w lXw obok świątyni Harshat Mata służyła za magazyn wody z deszczów monsunowych. Chand Baori z 3500 schodkami na 13 poziomach robi wrażenie, pozostało też trochę rzeźb przypominających stylistyką te z Khajuraho.
![]()
Ostatnio edytowane przez lisiajamka1 ; 15.03.15 o 14:24
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Tobie udało się przekazać w 2 wymiarach wielkość tego obiektu. Pomocne są tutaj postacie ludzi - sylwetka człowieka stanowi pewną jednostkę porównawczą do zobrazowania wymiarów budowli.
Fotografowałem kilkukrotnie opolskie kamieniołomy, ale puste, bez pracującej w nich obsługi i efekkt na zdjęciach był marny - nie czuło się tej wielkości.
Ukłony![]()
Rysiek_______________
Podstawowe elementy E 4/3 i m4/3
Super wrzutka.
Pozdrawiam.
Świetne fotki...
Pozdrawiam.
E5 + parę standardowych drobiazgów...
Każdy z nas stworzony jest do tego, co robi ...
moje podróże | moje spotkania z Kanarami ... | samoloty, samoloty, samoloty ... | mój profil | Japonia w obiektywie Gaijina
Można tam zejść na dół? Widzę płotki więc pewnie nie.
Raczej nie można zejść na dół, a szkoda, fajne zdjęcia można by było ciachnąć na tle tych schodków.