Właśnie przez wątki w "Ocena zdjęć" takie jak C+ i posty takie jak twoje odechciewa się uczestniczyć w życiu tego forum...Zamieszczone przez lgrabun
Właśnie przez wątki w "Ocena zdjęć" takie jak C+ i posty takie jak twoje odechciewa się uczestniczyć w życiu tego forum...Zamieszczone przez lgrabun
Zgadzam się. Kupcie sobie stoper i pobiegajcie wkoło osiedla.Zamieszczone przez majkelx
Nie wiem czy poruszone, ale na pewno coś się dzieje z ostrością, nie widać 100%-wego miejsca na którym ona jest, może winą jest minimalne poruszenie, szumy albo coś z kompresją pliku.
pzdr
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
To jest wasza prywatna sprawa i nie widzę powodu, dla którego c+ miałby klękać publicznie i Cię przepraszać przy wszystkich. Myślę, że niewiele osób jest zainteresowanych ową okolicznością.Zamieszczone przez lgrabun
A uczestniczyć staram się, na tyle, na ile mogę. Dzieki za radę.
Skoro ktoś przekręca moje personalia, a na uwagę, że zdjęcie jest nieostre obrusza się i robi to na forum, to chyba oczywistą oczywiśtością jest to, że przeprosiny również powinny być na forum, "nespa"?Zamieszczone przez Switch
A żeby nie było off-topic: zdjęcie jest nieostre i ewidentnie poruszone. Tyle jeśli chodzi o odpowiedź na zadanie przez autora wątku pytanie :-)
Panowie, trochę dystansu.
pozdrawiam
Wygląda na poruszone, a wskutek tego nie ostre. Myślę, że ZD 50/2 tak nie obrazuje. Dla porównania załączam Crop 100% z mojego 14-54, nie ostrzony.
Czarny aparat z gorszego systemu
Moja galeria: http://picasaweb.google.com/Cadman1959
Moim zdaniem nie jest poruszone.Podpieles cos co podobne jest do obiektywu i czas jego swietnosci dawno sie skonczyl.Pelna dziura, plytka glebia i czas ekspozycji na granicy uzywalnosci.Ponadto kompresja tez swoje zrobila i masz to co masz.Podepnij cos co dobrze pracuje z E1 i bedziesz zadowolony.
To do mnie tekst?Zamieszczone przez lucca
![]()
![]()
Jestem przekonany, że tak.![]()
pozdrawiam