Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 29

Wątek: Czy to zdjęcie jest poruszone?

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar majkelx
    Mieszka w
    Wroc
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez lgrabun
    Cytat Zamieszczone przez Switch
    lgrabun nie wiem o co chodzi ale przepraszajcie sie po privach a nie publicznie.
    Nie wiesz, o co chodzi - nie pisz. I zanim zaczniesz rozstawiać innych po kątach, może pouczestnicz troszkę w życiu tego forum, hę?
    Właśnie przez wątki w "Ocena zdjęć" takie jak C+ i posty takie jak twoje odechciewa się uczestniczyć w życiu tego forum...

| OlyJedi Awatar Warmik
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez majkelx
    lgrabun nie wiem o co chodzi ale przepraszajcie sie po privach a nie publicznie.
    Nie wiesz, o co chodzi - nie pisz. I zanim zaczniesz rozstawiać innych po kątach, może pouczestnicz troszkę w życiu tego forum, hę?
    Właśnie przez wątki w "Ocena zdjęć" takie jak C+ i posty takie jak twoje odechciewa się uczestniczyć w życiu tego forum...
    Zgadzam się. Kupcie sobie stoper i pobiegajcie wkoło osiedla.

| OlyJedi Awatar kasprzyk
    Mieszka w
    Wielkopolska
    Siła reputacji
    88
    Moja galeria
    Nie wiem czy poruszone, ale na pewno coś się dzieje z ostrością, nie widać 100%-wego miejsca na którym ona jest, może winą jest minimalne poruszenie, szumy albo coś z kompresją pliku.
    pzdr
    Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300

| OlyJedi
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    To jest wasza prywatna sprawa i nie widzę powodu, dla którego c+ miałby klękać publicznie i Cię przepraszać przy wszystkich. Myślę, że niewiele osób jest zainteresowanych ową okolicznością.

A uczestniczyć staram się, na tyle, na ile mogę. Dzieki za radę.

| OlyJedi Awatar Smerf Maruda
    Mieszka w
    Stolyca
    Siła reputacji
    24
    Moja galeria
    To jest wasza prywatna sprawa i nie widzę powodu, dla którego c+ miałby klękać publicznie i Cię przepraszać przy wszystkich. Myślę, że niewiele osób jest zainteresowanych ową okolicznością.
    Skoro ktoś przekręca moje personalia, a na uwagę, że zdjęcie jest nieostre obrusza się i robi to na forum, to chyba oczywistą oczywiśtością jest to, że przeprosiny również powinny być na forum, "nespa"?

A żeby nie było off-topic: zdjęcie jest nieostre i ewidentnie poruszone. Tyle jeśli chodzi o odpowiedź na zadanie przez autora wątku pytanie :-)

| OlyJedi
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    Panowie, trochę dystansu.

pozdrawiam

| OlyJedi Awatar cadman
    Mieszka w
    Szczecinek
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    Wygląda na poruszone, a wskutek tego nie ostre. Myślę, że ZD 50/2 tak nie obrazuje. Dla porównania załączam Crop 100% z mojego 14-54, nie ostrzony.
    Załączone miniatury Załączone miniatury Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	02_crop100percent_134.jpg
Wyświetleń:	71
Rozmiar:	159,4 KB
ID:	2606  
    Czarny aparat z gorszego systemu
    Moja galeria: http://picasaweb.google.com/Cadman1959

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi
    Mieszka w
    Lubeka-Lübeck
    Siła reputacji
    180
    Moja galeria
    Moim zdaniem nie jest poruszone.Podpieles cos co podobne jest do obiektywu i czas jego swietnosci dawno sie skonczyl.Pelna dziura, plytka glebia i czas ekspozycji na granicy uzywalnosci.Ponadto kompresja tez swoje zrobila i masz to co masz.Podepnij cos co dobrze pracuje z E1 i bedziesz zadowolony.

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi
    Siła reputacji
    47
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez lucca
    Moim zdaniem nie jest poruszone.Podpieles cos co podobne jest do obiektywu i czas jego swietnosci dawno sie skonczyl.Pelna dziura, plytka glebia i czas ekspozycji na granicy uzywalnosci.Ponadto kompresja tez swoje zrobila i masz to co masz.Podepnij cos co dobrze pracuje z E1 i bedziesz zadowolony.
    To do mnie tekst?

| OlyJedi
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    Jestem przekonany, że tak.

pozdrawiam