Co : a ja ???
Odpowiadasz pytaniem na pytanie. Dlaczego ?
Wielu nie zdaje sobie sprawy że niezależnie od modelu aparatu ich zdjęcia będą wyglądały tak samo
Związek widzę, pytanie było adekwatne do twojego stanowiska w poprzednim poście, który zamieściłeś. Szukasz "wojenki" czy tylko tak z nudów klepiesz po klawiaturze?![]()
![]()
![]()
![]()
Wielu nie zdaje sobie sprawy że niezależnie od modelu aparatu ich zdjęcia będą wyglądały tak samo
Z nudów. Raczej ty szukasz "wojenki".
Podepnij sobie jakieś 200mm do tego dalmierza i foć zamiast fantazjować.
---------- Post dodany o 20:23 ---------- Poprzedni post był o 20:16 ----------
Człowieku, sam napisałeś
oraz
Wskazałem ci fajny, prosty sposób, dostępny od ręki, bez czekania na bliżej nieokreśloną przyszłość oraz za ułamek ceny tego aparatu.
Nie mam pojęcia w czym znalazłeś problem.
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Cóż Panowie, dziękuję za zainteresowanie tematem. Widzę, że niestety zaczyna się typowa "inteligentna" dyskusja typowa dla pewnych kręgow tego forum, więc muszę odpowiedzieć na odpowiednim poziomie :
Kaczy, ostatnio zauważyłem, ze jednak wolisz obrazki (niestety u mnie się nie ruszają, ale poziom przekazu mam nadzieję podobny) :
Diabolik, ten typ mocowania w dalmierzu miałem na mysli, oczywiście wiesz o co w nim chodzi i jak współpracuje z różnymi ogniskowymi(sorki za jakość, ale robione cyfrą) a pakowanie aparatu w futerał, tak samo jak paski do noszenia czy UV-ałki zabezpieczające obiektyw, to nie moja bajka. Sorry, ale to trochę, moim zdaniem, jak noszenie i chwalenie się pewnym znanym zegarkiem z tego forum
. Religia mi nie pozwala
A poza tym doszedłem dzięki Wam dwóm do wniosku, że:
Pozdrawiam i myslę, że nie uraziłem niczyich uczuć
A Panu Kaczemu dziękuję za uwagę i proszę o niestresowanie się udziałem w moich postach. Miał Pan już okazję pokazać na co go stać , już wiem więc nie potrzeba więcej się wysilać. Naprawdę nie warto w stosunku do moich postów tudzież osoby.
Zdrowia życzę .
Ostatnio edytowane przez sepi19 ; 28.02.15 o 22:11