Troszkę pięknej zimy.![]()
Troszkę pięknej zimy.![]()
Jeśli nawet jesteś w mniejszości, prawda zawsze pozostanie prawdą.
Ja bym tam na nic nie naciskał.
A jeśli już... To na zimę.![]()
Jeśli nawet jesteś w mniejszości, prawda zawsze pozostanie prawdą.
Ładne krajobrazy![]()
"Skoro nie można wiedzieć wszystkiego co się da wiedzieć o wszystkim, to piękniej jest wiedzieć coś ze wszystkiego, niż wiedzieć wszystko o jednym" - B.Pascal 1854
Fuji X-T3 + XZ-2
Przyjemnie pooglądać. I jeszcze kolory były.
A najwięcej cerkwi zniszczono już po wojnie w PRLu.
Szkoda i przykro.
"Skoro nie można wiedzieć wszystkiego co się da wiedzieć o wszystkim, to piękniej jest wiedzieć coś ze wszystkiego, niż wiedzieć wszystko o jednym" - B.Pascal 1854
Fuji X-T3 + XZ-2
Dziękuję. Jak skończę tą serię zdjęć to jaka ma być następna? Też jesienna? Czy może być zimowa? Z prawdziwym śniegiem?
No, niestety wiele ciekawych zabytków przepadło...
2053.
2054.
2055.
2056.
2057.
- - - - - - - - - - AKTUALIZACJA - - - - - - - - - -
2058.
2059.
2060.
2061.
2062.
Zdjęć z tego wypadu może mogło by być więcej i o wiele ciekawsze..., niestety ze względu na deszczową pogodę - praktycznie całą drogę do Olchowca szedłem w deszczu, dopiero przed samym Olchowcem się przetarło i przestało padać. Gdy doszedłem do cerkwi na pewien czas wyjrzało słońce, tak, że zdjęcia wyszły troszkę lepsze jak wcześniejsze... i na to, że byłem mocno ograniczony czasowo przez rzadko kursującą komunikację pasażerską...
W trakcie powrotu znowu zaczęło padać, w związku z czym z drogi powrotnej nie mam zdjęć nadających się do zamieszczenia na forum.
Mężczyzna bez kobiety jest jak samuraj bez pana.![]()