Fajna relacja z bitwy, a z portretów to 165 najbardziej mi się podoba ?
ronin75,
A gdybyś tak zbudował ze zdjęć reportaż, najciekawsze zdjęcia któe zbudują , pokażą inscenizację?
Spróbowałbyś?
pozdrawiam,
100 i "bitewne fotki" misię.
Pozdrawiam.
Dobrze się do tej bitwy ustawiłeś, prawie w ogóle publiki nie widać. Miałeś prasówkę, czy bezstresowo przelazłeś przez płot?
Mnie się odechciało jechać, jak utknąłem w korku za szpitalem![]()
Ornitologia to moja druga pasja więc straszni podobają mi się te fotki z ptakami ale musze oddać, że gdyby nie były fajnie zrobione to by mi sie pewnie nie podobały![]()
Na prasówkę polowałem, ale... zwierzyna mi uciekła![]()
Stałem za ogrodzeniem, trochę zdjęć mi się nie udało przez pewnych dwóch panów - ochroniarza i jednego, jedynego fotografa, który nie zauważał, że ktoś za nim też fotografuje (reszta fotografów z zezwoleniami była bardziej spostrzegawcza).
A co do publiki - starałem się tak kadrować, żeby jej nie było widać, co niestety nie zawsze się udawało. Z tego też powodu jest mało zdjęć w kierunku obu obozów wojskowych - państw centralnych i rosyjskiego (za nimi było mnóstwo widzów).
Jeśli chodzi o zdjęcia ornito to są tu Tacy Fotografowie przed których umiejętnościami i zdjęciami tylko bić pokłony, w moim wątku takich zdjęć nie ma co szukać.
Dziękuję za niezasłużone uznanie jednakowoż.![]()