Moment z "moździerza" przednio złapany![]()
Moment z "moździerza" przednio złapany![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Bardzo fajna relacja. Jest kilka zdjęć perełek do którychmogłeś się ograniczyć. Po prostu wolał bym mniej zdjęć, bardziej skondensowaną formę. Wiem też, że cięzko samemu wybrać coś z fajnego obszenego materiału. Jak system da, to dam plusika z przyjemnością.![]()
Pewnie dostanę od Ciebie dużego minusa![]()
, ale niestety
nie. Zaraz po zakończeniu inscenizacji wróciłem z znajomymi do Gorlic i nie byłem w żadnym z obozowisk stron walczących...
Jeśli Cię interesuje to popatrzę na zdjęcia z poprzedniej inscenizacji i ewentualnie zamieszczę je po skończeniu relacji.
Dziękuję.
Dziękuję.
Czyli krótko mówiąc, mam skończyć relację?...
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Nie żartuj, nawet by mi przez myśl nie przeszło, że mógłbym dać minusa za takie foty. Mimo, iż ten okres w dziejach wojskowości nie leży w kręgu moich zainteresowań, to zawsze z chęcią zerknę na tego typu zdjęcia. Zwłaszcza biorąc pod uwagę, że to forum nie rozpieszcza w tym względzie. Jeśli znajdziesz coś wartego uwagi, to wrzucaj śmiało (może być też mój wątek poświęcony wiadomej tematyce).
Niestety nie, jednemu z kolegów z GRH Gorlice 1915 marzyło się kiedyś, żeby na czas inscenizacji załatwić gdzieś Renault FT 17, ale gdy mu powiedziałem, że one były używane bojowo tylko na froncie zachodnim to uznał, że to nie ta bajka.
W planie podobno był jeszcze balon obserwacyjny artylerii, podobno...
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||