Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Moto Legendy PRL:
25 i 26 czerwca miała miejsce VII edycja zlotu "Moto Legendy PRL". Tego roku gościł on w Gorlicach i Bardejovie. W tym zlocie głównymi bohaterami są przede wszystkim zabytkowe samochody produkcji państw należących do tzw. "demoludów", ale nie tylko one - udział biorą także samochody produkcji państw zachodnich.
Polonez
994.
995.
996.
997. Jeśli kogoś nie było stać na Poloneza to zawsze w zapasie był zakup... Polonezika.
![]()
Mężczyzna bez kobiety jest jak samuraj bez pana.![]()
ale ma niebieściutkie oczy ten kucyk!
Acha i co złego to nie ja...
----
moje zdjęcia
Syrena, "Królowa szós", zajeździłem takie tylko 104, dwieAle kiedy to było...!
W bagażniku zawsze serwis + komplet części zamiennych (przegub homokinetyczny, półoś , piasta, cewka, kondensator i parę innych rzeczy...
Mój rekord z kolegą w 20 minut wymiana silnika i odpalenie!![]()
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Ach Syrena, jak dobrze, że wspólcześnie samochody są "nieco" inne. Choć ładna z niej sztuka.
Acha i co złego to nie ja...
----
moje zdjęcia
Trabant był szybszy... kiedyś się ścigałem![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||