Widzę, że na żmija trafiłeś - brawo. Masz tylko jedną fotę czy coś więcej ?
Widzę, że na żmija trafiłeś - brawo. Masz tylko jedną fotę czy coś więcej ?
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Nie widać łebka, więc nie mam pewności, ale jestem mocno przekonany, że to miedzianka. Porównaj
https://www.google.pl/search?q=%C5%B...ml%3B960%3B589
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
Ooooo teraz widać, zwracam honor![]()
Ale zawadiackie spojrzenie, śliczny.![]()
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
Fajny młodziak![]()
Henry, Bodzip dziękuję... w imieniu młodziaka.![]()
![]()
Mężczyzna bez kobiety jest jak samuraj bez pana.![]()
Prawdopodobnie na początku lipca będę w Łańcucie i całkiem możliwe, że będę w tamtejszym pałacomuzeum. W związku z tym zajrzałem na ich stronę i rzucił mi się w oczy taki kwiatek:
Jak jest z fotografowaniem w polskich muzeach wszyscy wiemy, ale zdawało mi się, że muzea w Europie i na świecie są bardziej otwarte na zwiedzającego. Jeśli się mylę w którymś punkcie to proszę nawrócenie na właściwą wiarę.Zakaz fotografowania obowiązuje na salach wystawowych w wielu muzeach oraz obiektach zabytkowych w Europie i na całym świecie (Muzeum – Zamek w Łańcucie nie jest więc wyjątkiem). Jest on podyktowany przede wszystkim koniecznością ochrony praw autorskich dotyczących aranżacji ekspozycji oraz wybranych dzieł sztuki (patrz: Wojciech Kowalski, Katarzyna Zalasińska; Prawo do wyglądu muzealiów i ich fotografowania, Państwo i Prawo nr 2/2013, str 75 i następne).
Jednocześnie informujemy, że można fotografować w Oranżerii, Storczykarni oraz na terenie zamkowego parku.![]()
![]()
Mężczyzna bez kobiety jest jak samuraj bez pana.![]()