Dlaczego kwiatki tak centralnie i uciete tak radykalnie? Warto sie z nimi pobawic i troche "dopiescic" aby zamienily sie w cos niezwyklego
POzdr.
Dlaczego kwiatki tak centralnie i uciete tak radykalnie? Warto sie z nimi pobawic i troche "dopiescic" aby zamienily sie w cos niezwyklego
POzdr.
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
Piękne zdjęcia. Szczególnie 247, 252, 258.
E30, E1. Obiektywy: 14-54, sigma 105 macro, 70-300, Samyang 8mm,TAIR-11A 2,8 135mm, Helios 58mm, Super Takumar 1,4 50mm, tokina 2,8 28mm, Lampa: Metz 48 Af - 1, FL36 R.
http://piotrlisek.manifo.com/ http://forum.olympusclub.pl/threads/...by.?highlight=
Hmm..., dlaczego?...
Może dlatego, że gdyby rosły po skosie w górę lub w dół to kadrowałbym je mniej centralnie, a tu jakoś nie widzę innej możliwości niż wrzucenie w centrum.
Jakoś nie widzę nic ciekawego w pokazywaniu reszty łodygi, interesował mnie raczej sam kwiat.
A czy one same z siebie nie są niezwykłe?
Odpozdrawiam!
---------- Post dodany o 20:44 ---------- Poprzedni post był o 20:43 ----------
Dziękuję
Mężczyzna bez kobiety jest jak samuraj bez pana.![]()
Ostatnio edytowane przez ronin75 ; 6.06.15 o 21:40
Jaskółki fajne, i łabądków więcej, a to coś to czasem nie jest "Kaczka dziwaczka" ???![]()
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
No, raczej sołtys to nie jest.
Może to jest to : Śnieżyca cesarska (łać.Anser canagicus) ???![]()
Ostatnio edytowane przez henry1 ; 6.06.15 o 22:19
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
Znawcą nie jestem, ale mam aktualnie w budce lęg kopciuszków i Twoje ptaki ze zdjęć są bardzo do nich podobne, chodzi mi o ciemną pierś i brzuch.
274. to będzie łabędź krzykliwy, ten gatunek miałem już przyjemność oglądać w terenie.
275. to łabędź trąbiący, a ta dziwna gęś to zapewne śnieżyca cesarska, tak egzotyczne gatunki niestety (a może i dobrze) najczęściej spotkamy w parkach, w dzikim środowisku czasem się pojawiają, ale są to te sprytniejsze osobniki, które uciekły z hodowli.
Pozdrawiam
Kijankozżerca i (z)winniczek
279.
280.
Ja tym bardziej znawcą nie jestem, a kopciuszki i pleszki to są jedne z tych gatunków, które w terenie często mylę, szczególnie jeśli chodzi o samice i młode. Takimi gatunkami min. są też dla mnie pokląskwy i kląskawki.
Dziękuję Wam za identyfikację
Odpozdrawiam