Oj, oberwie Ci się za opróżnienie całej babcinej apteczki
Fajny pomysł, dla mnie troche zbyt ekstrmalne kontrasty, twarzy prawie nie widać, nawet jeśli taki był Twój zamiar - dla mnie stanowczo za cimna (oczy!). Ale to tylko moje zdanie, bardzo łatwo dorobić teorię do tego kontrastu twarz-tabletki![]()
Pomysł fajny. Wykonanie - za Agą.
Ago ja juz nie mam ani babci ani dziadka
Zdany byłem na lampę wbudowaną, nie mam nic innego. Chciałem ukryć te paskudne cienie powstałe po lampie. Zresztą wiecie ze ja lubie takie kontrasty
zmiana która sugerował Lucca, aczkolwiek zmiana robiona przeze mnie stad prawdopodobienstwo niezrozumienia
dzieki za komentarze
pozdrowienia KWADRANS
Wydaje mi się, że w kolorze lepiej, choć i tak szkoda tej wbudowanej lampy. Niby dobrze, że jest tak tajemniczo, ale trochę za bardzo te cienie "zjadły" twarz. Jak patrzę na to zdjęcie, to czuję się jakoś niewygodnie, dziwne uczucie. Nie lubię go, bo sprawia, że czuję się źle, ale jest mocne.
Pzdr
lepij! widać bardziej że kuracja potrzebna a i kolorowe tablety wzmagają efekt placebo!
Moim zdaniem też kolor lepszy, mniej rażą te kontrasty. Za przedmówcą - szkoda tej twarzy, mogłeś użyć innego źródła światła zamiast lampy - łatwiej by Ci było okiełznać całośc.
a mnie się ono juz nie bardzo widzi, teraz zrobiłbym z konkretną minką i wysiłkiem, zmeczeniem na twarzy.
Olac to, przyjdzie nastepny pomysł. Na razie gimnastykowac sie nie moge bo miałem właśnie wycinany brzuchNie bolało i ekipa była fajna
![]()
pozdrowienia KWADRANS
O rany... to Ty z tą operacją to serio?To kuruj się bracie. Przejrzyj galerię Willowa, podobno koi u facetów to i owo...
![]()
no serio, zobaczyłem do tego w lampie operacyjnej te swoje flaki. Odbiło sie to paskudztwo od szkła wprost w moje oczyTo nie jest operacja, to bardziej chyba zabieg był.
Ale jak to zobaczyłem i odwróciłem głowe to pierwsze co pomyślałem, szkoda ze Olka nie mamTa krew, warstwa tłuszczu, oberżnięta skóra. Tak wokół tego położyć robale, ze niby jedzą hehehe
pozdrowienia KWADRANS