Ale dlaczego rękę, a nie palec...Zamieszczone przez Switch
krde facetów to ja trochę znam ;p palec byłby bardziej na miejscu![]()
Ale dlaczego rękę, a nie palec...Zamieszczone przez Switch
krde facetów to ja trochę znam ;p palec byłby bardziej na miejscu![]()
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
facetów moze tak ale nie pierdołowatych facetów
![]()
pozdrowienia KWADRANS
Chodzi Ci o takich, co przez zamiast palca przypadkiem odcinają sobie całą dłoń?Zamieszczone przez Kwadrans
![]()
![]()
PS. Przyjrzę się tej fotce jeszcze jutro. Dziś oglądałem "Requiem dla snu" i przez to takie makabryczne tematy zdjęć nie podchodzą mi najlepiej...
Odciąć sobie część ciała z powodu kobiety? Jakie to banalne :/
Prawdziwy facet w takiej sytuacji zaprasza dwie panienki i baluje z nimi przez tydzień.
Minimum tydzień
PS
Suchar, z Aronofsky'ego koniecznie obejrzyj jeszcze "Pi"
kto powiedział że on sobie ją odetnie?przeciez to pierdoła, on tylko próbuje urżnąć sobie dłoń
jakaś świeża kobieta przydałaby sie, babki mają troche boczne spojrzenie na takie sprawy, nie dosłowne
miłego oglądania![]()
pozdrowienia KWADRANS
"Requiem dla snu" to jedna z najlepszych pozycji jakie oglądałem. Dzisiaj odrobiłem lekcje i w końcu obejrzałem słynnego "Bravehearta". Mocne kino.
pozdrawiam
Nie widzę trampek, widzę rower i tory.
trampki umieszczone są pod tą starszą babcią
pozdrowienia KWADRANS
Ale ich prawie nie widać! Nie znam się na ulicznej fotografii, ale - o ile dobrze usłyszałem plotki - chodzi tam o to, żeby podejść blisko do modela/obiektu i walnąć fotę, a nie skradać się i cykać z daleka...
Fota z ruinami nie ma kontekstu, czegoś, co by nadawało jej znaczenia - babuleńki, dzieciaków grających w piłkę, staruszka z kotem, dresów zbliżających się do Ciebie, by Ci zabrać aparat ;-) (czego Ci nie życzę, rzecz jasna) i tak dalej.