Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 25 z 25

Wątek: World Press Photo of the Year 2014

| OlyJedi Awatar CzaRmaX
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    153
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez frost Zobacz posta
    http://www.worldpressphoto.org/award...llery=2900401- zdjęć nie komentuję - wrzucam ze wzgledu na olympusowy akcent
    Trochę zdjęć widziałem z tego miejsca i tych oficjalny i tych nieoficjalny. Jedno szczególnie utkwiło mi w pamięci (z tych nieoficjalnych i widać było, że zrobił je jakiś mieszkaniec okolicy), azjatyckiego dziecka w wieku około 4-5 lat, które wyglądało jakby słodko spało ale układ jego ciała i nadpalona skóra świadczyła o czymś całkiem innym - zdjęcie za razem straszne jak i piękne jeżeli można to tak opisać trywialnie. Mało rzeczy potrafi u mnie wywołać jakieś emocje ale to zdjęcie wywołało a tym bardziej, że nie było to zdjęcie zrobione przez jakiegoś rządnego sławy fotomajstra.

Patrząc na pierwsze zdjęcie z linka (ofiary przykrytej folią) to tego co robił tą fotę perfidnie bym się zapytał czy czasami tego kwiatka nie ułożył tam sam specjalnie dla dramatyzmu, ponieważ to jest pierwszy taki kadr z kwiatkiem na ofierze, który widzę z tego miejsca.
    Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ

| OlyJedi Awatar Keek
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    26
    Moja galeria
    Jakikolwiek konkurs bylby mial byc, zawsze ma jury, ktore ma wlasny gust. Ile to ludzi? Piecioro, szescioro? Tak wiec - warto pamietac, ze ogladacie najlepsze zdjecia, ktore podobalo sie pieciu osobom. Nazywac to najlepszym zdjeciem swiata? Hmm...
    Tegoroczny konkurs natchnal mnie do napisania krotkiego opowiadania. Jesli ktos ma czas i ochote, zapraszam: http://rewers.blogspot.com/2015/02/konkurs.html

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi Awatar Sawa
    Mieszka w
    Pruszcz Gdanski
    Siła reputacji
    120
    Moja galeria
    Ciekawe, ale czy nie masz wrażenia, że chcąc opisać w kreatywny sposób te sytuacje, sam popadłeś w epatowanie treścią skrajną?

| OlyJedi Awatar Keek
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    26
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Sawa Zobacz posta
    Ciekawe, ale czy nie masz wrażenia, że chcąc opisać w kreatywny sposób te sytuacje, sam popadłeś w epatowanie treścią skrajną?
    Zdefiniuj "skrajna tresc".

| OlyJedi
    Mieszka w
    Wawa
    Siła reputacji
    292
    Moja galeria
    W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
    Aktualnie odpoczywam na autobanie.