Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 25

Wątek: World Press Photo of the Year 2014

| OlyJedi Awatar CzaRmaX
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    152
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Mirek54 Zobacz posta
    Zebys zamiast ludzikow wkleil separatystow(teraz na czasie oni sa)i putina w samochodzie to furora przez pierwsze tygodnie zapewniona.A jesli jaka katiusza w tle i glodne brudne dziecko to i miesiace bys sie bujnal w slawie.
    Mirek przecież na siłę można dorobić ideologię do każdego zdjęcia i jak będzie się ją powtarzać 100000000 razy to większość w to uwierzy, nawet jeżeli ze zdjęcia płynie całkiem inny przekaz. Druga sprawa nie lubię tematów zgodnych z jedynie słuszną linią partii .

Ale wracają do wygranej foty to kiedy przeczytałem czego dotyczy, dosłownie ręce mi opadły. Ciekawy jestem czy taką samą szanse na wygraną miałoby zdjęcie z masakry chrześcijan w Afryce. I tak dziwne, że nie wygrała jakaś fota z JE-SUSEM CHARLIE ale zapewne wygra za rok
    Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi
    Mieszka w
    Lubeka-Lübeck
    Siła reputacji
    179
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez CzaRmaX Zobacz posta
    Mirek przecież na siłę można dorobić ideologię do każdego zdjęcia
    Ja juz dawno przestalem sie przejmowac wygranymi, motywacjami wygranych.To nawet nie ma nic wspolnego z tym co oni pisza.
    Pamietam jak komorki zaczely byc pospolite.Kupilem chyba- Computer Bild .Czytalem test o tel.komorkowych.Wygral Grunding.Sam mialem wtedy Panasonica.Mialem go bo jako jedyny wtedy wysylal fax.Bedac w Polsce kupilem ten sam miesiecznik tlumaczony na polski.W tescie wygrala Nokia.Wtedy w Polsce Nokia byla modna.
    Od tamtego czasu patrze na to przez palce.Na wygrane, na konkursy...Nawet piwa nie pije co jest najwyzej w hierarchi tylko takie na ktore mnie stac i mi smakuje.Nawet Absolut juz mnie nie rusza.Tylko Vodka3x z aldika.Absolut rucal mna w prawo a ta wali na wprost.Smakuje tak samo i jest tansza

| OlyJedi Awatar BIKER
    Mieszka w
    zapomniana "Ziemia obiecana" obecnie Miasto bezprawia. Ale to moja Łódź.
    Siła reputacji
    126
    Moja galeria
    CZaRmaX świetna inspiracja pod Beczkami Grohmana. A konkursy.............dno i kupa mułu.

| OlyJedi Awatar frost
    Mieszka w
    Gostyń
    Siła reputacji
    31
    Moja galeria
    http://www.worldpressphoto.org/award...llery=2900401- zdjęć nie komentuję - wrzucam ze wzgledu na olympusowy akcent

OR | Honorowa wystawa Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar k@czy
    Mieszka w
    38° 59' 1.46" -94° 44' 16.274"
    Siła reputacji
    157
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez frost Zobacz posta
    http://www.worldpressphoto.org/award...llery=2900401- zdjęć nie komentuję - wrzucam ze wzgledu na olympusowy akcent
    Super przyklad do dyskusji.
    W nosie temat- wazne, ze olkiem strzelone.
    "Nasi górą" czy jak?
    Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar ahutta
    Mieszka w
    Bytom
    Siła reputacji
    209
    Moja galeria
    No też bym wolał dyskusję na temat zdjęcia. Skoro już to akurat zdjęcie się pojawiło, to gdyby nie te parę zdań je opisujących, mogłoby to być zdjęcie jakiejkolwiek ofiary lub nawet ustawka. A tak, dzięki historii do fotki, mamy zdjęcie aspirujące do nagrody w światowym konkursie.
    The question is, who cares?

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi
    Mieszka w
    Lubeka-Lübeck
    Siła reputacji
    179
    Moja galeria
    To tak jak z tymi gejami.Coz za atrakcja sfocic gejow w Holandii.Ani ich tam nie zaczepiaja ani palcami nie wytykaja.Ale geje z Rosji i to zakochani -O to juz jest fota tysiaclecia,Bo to i zagranie na nosie Putinowi i podkreslenie demokracji i wolnosci zachodu.Gdyby zamiast gejow z Rosji byla by normalna para z Grecji albo z Polski to nawet by do konkursa nie wzieli.

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar ahutta
    Mieszka w
    Bytom
    Siła reputacji
    209
    Moja galeria
    Może rosyjski gej różni się czymś od holenderskiego? To by było jakieś wytłumaczenie.
    The question is, who cares?

| OlyJedi Awatar CzaRmaX
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    152
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez ahutta Zobacz posta
    Może rosyjski gej różni się czymś od holenderskiego? To by było jakieś wytłumaczenie.
    Mogą się legalnie hajtać, uśmiercić, zajarać, adoptować a pewnie za niedługo legalnie pieścić dzieci i zwierzęta więc przed rosyjskimi jeszcze długa droga do "wolności" . Przecież trzeba wspierać swoich no nie?
    Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ

| OlyJedi Awatar BIKER
    Mieszka w
    zapomniana "Ziemia obiecana" obecnie Miasto bezprawia. Ale to moja Łódź.
    Siła reputacji
    126
    Moja galeria
    Przecież ich jest mnogo i giotsa nie łamiotsa. Trudno wybrać