Super. Pozamiatałeś tymi fotkami.
Miałeś okazję fotografować tym obiektywem w trudniejszych warunkach oświetleniowych jak np. las ?
Super. Pozamiatałeś tymi fotkami.
Miałeś okazję fotografować tym obiektywem w trudniejszych warunkach oświetleniowych jak np. las ?
"Po co mi rozum, skoro mam dresik"
Genialne!
Piękne zdjęcia. Gratuluję obiektywu i kadrów
Cudo Panie! Cudo!
No i takimi fotami napędziłeś Olkowi klientów, a Olek ma Cię gdzieś, rabatu na to szkło nie ma dla OJ... Ja mogłem nim trochę lwów pofotografować w Afryce, to woleli pożyczyć Optycznym na zlot... Naprawdę nie rozumiem marketingu tej firmy.
Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska
Ja dostałem rabat. Przyznaję że miałem różne systemy ale tak jak Olympus nikt o mnie dbał.
1. Kiedyś mając Em-5 trochę przeskakiwało mi kółko od zmiany przesłony. Wysłałem do serwisu po tygodniu otrzymałem z powrotem do tego wyczyszczony wyglądał jak nówka. Za parę dni zadzwonił telefon czy jestem zadowolony z naprawy i czy wszystko jest OK
2. Po kilku miesiącach użytkowania OM-D z centrali w Niemczech przyszedł piękny album ze zdjęciami robionymi rożnymi obiektywami Olympusa.
3. W związku że naprawdę polubiłem ten system chciałem sobie kupić jakieś gadżety z OLYMPUSEM ale niestety nic nie było osiągalne więc zadzwoniłem do marketingu Olympusa i pytam się czy jest możliwość zakupu jakiś koszulek itp. Pan oznajmił że niestety nie ale dyskretnie zapytał się jaki rozmiar noszę. Za 4 dni przyszła paczka z koszulkami i cała porcją gadżetów Olympusa.
Nigdy mnie coś takiego nie spotkało np u Nikona
Dlatego ja będę zachwalał firmę. Do tej pory mam same przyjemne odczucia z użytkowania sprzętu Olympus i nie spotkał mnie żaden zawód oby tak trwało dalej
OM-D E-M1 ZD12-50, ZD60, MZ 300 f4, MC14, Samyang 7,5, FL50 i drobiazgi
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Chętnie bym wziął udział jednak dla mnie bylo to dość daleko bo jestem z Bydgoszczy i kłopoty z urlopem. Może jak będzie bliżej to wezmę udział na pewno.
Dziękuję jednocześnie wszystkim za miłe słowa o ostatniej sesji. Trochę mniej boli ten wydatek jeśli widać taki pozytywny odzew.
OM-D E-M1 ZD12-50, ZD60, MZ 300 f4, MC14, Samyang 7,5, FL50 i drobiazgi
Obiektyw znalazł się w godnych rękachZnakomite zdjęcia.
Moje zdjęcia: http://forum.olympusclub.pl/showthre...938#post206938
zabawki: OM-1 + 12-100/f4 +100-400+ 12/2 + 20/1.4 . Czasem S 23Ultra
ojaciepierdole jak fajnie rysuje