Lekko poruszonyZamieszczone przez Kris_1
![]()
Lekko poruszonyZamieszczone przez Kris_1
![]()
pierwsze podsumowanie lamera co nawet szkła nie widział : dobry, tani, długi zoom - jak to w Olympusie...![]()
Sebastian
www.sebastianlewandowski.pl
Ciekawe ilu go naprawdę potrzebuje a ilu chce go miec aby zrekompensować swoje kompleksyOfiar reklamy i marketingu liczyć nie będę
![]()
Fujifilm X100, mju II, panasonic sx1, Fujifilm Wide 210 Instax.
A czy ja naprawdę potrzebuję tych kilogramów sprzętu?
Lubię to i tyle![]()
To może w odpowiedzi strawestuję słowa pewnego (niesławnego) przywódcy religijnego - bo chcemy i możemyZamieszczone przez voovoo2
![]()
Pozdrawiam,
Paweł
C+: czyli co? mydło?
....
Teraz dla odmiany makro, bardzo kolorowe![]()
Założyłem Raynoxa, uruchomiłem (w końcu) 3 oświetlacze mikroskopowe z założonymi filtrami RGB i pod statyw podłożyłem naczynie z ..... piaskiem.
GO jest koszmarnie mała, ale jest za to kolorowo![]()
O kurcze, ja pierdz...e, to jest piasek?!![]()
Super wyszlo![]()
Bo tu swoje zrobiło oświetlenie. Zwykłe, białe - z góry i z boku pokazałoby tylko papierową GO. A tak jest ciekawiej.
Oto sklecony na szybko warsztat pracy. Sorry za zbyteczne elementy w kadrze, ale przed złożeniem chciałem pokazać oświetlacze itp.
Krótko - wywietrzało mi na jakiś czas z głowy (wcześniej trohe sie w niej zagnieździło...)Zamieszczone przez Oleryk
Ale nie mówię hop... jeden taki olympusolubny z niedaleka obiecał mi jakiś czas temu plener z tym obiektywemWtedy, po własnoręcznym popełnieniu gniotów, zdecyduję.
Ale nie ukrywam leciutkiego rozczarowania - jako użyszkodnik budżetowego 40-150, spodziewałem się nieco lepszej jakości po ZUIKO... może jestem zbyt wymagający.
Zaglądnijże! - http://www.mariuszsarzynski.pl/
I obietnicę podtrzymuje, tylko widzisz, jakoś na razie OP i RE "testują" moją cierpliwość.![]()
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R