Takie historie też mnie nie dziwią, niestety. Każde zaniedbanie, jakie tyko może się zdarzyć, prędzej czy później się zdarzy.
Takie historie też mnie nie dziwią, niestety. Każde zaniedbanie, jakie tyko może się zdarzyć, prędzej czy później się zdarzy.
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
Lustrzankowośc bądź nie, nie ma tu nic do rzeczy
Nie tak dawno możliwośc ustawienia automatycznego dopisywania do zdjec (w aparacie) info o "copyrajcie" dawały tylko zaawansowane korpusy. Teraz to coraz bardziej popularne i stosowane już w sprzęcie amatorskim
http://olympusomd.net/e-m5-resources...ight-settings/
T.
"Najpiękniejszy bokeh dostaję, gdy... ściągam okulary."
Lumix G80 + Olek E-30 + trochę szkieł ZD i mZD, trochę OM, trochę światła i sporo innych szpejów.
Ostatnio edytowane przez And.N ; 1.03.15 o 01:43
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
Czy jest już dokładna data, kiedy E-M5 II trafi do sprzedaży?
Wg sklepu Oly, ale w domenie .de czyli Za Odrą - kwiecień 2015.
Tak, słuchaj mój też to ma.
Cholera pojechałam specjalnie do nich w sobotę, gdzie tam nawet nie zszedł na dół przywitać się z babką, tylko cały dzień Plejstejszyn.
Kwiecień jest długiNo nic, napisałam do Olympusa, może będą wiedzieć coś dokładniej.
W kwietniu zaczyna się rok fiskalny w Japonii, pewnie aparaciki już dawno są w Hamburgu. Sami sobie strzelają w stopę... zamiast jak kiedyś Canon w dwa tygodnie po premierze 20D rozpocząć sprzedaż... movie linków nie wklejam bo są bezlitosne dla Oly. Poczekam na Fatmankowy test, albo w końcu raz na zawsze pogodzę się z faktem, że Oly nie ma trybu filmiki.
Tak, słuchaj mój też to ma.
Cholera pojechałam specjalnie do nich w sobotę, gdzie tam nawet nie zszedł na dół przywitać się z babką, tylko cały dzień Plejstejszyn.
Dostałam informację z Olympusa, że sprzedaż ma ruszyć w przeciągu najbliższych 2 tygodni.
Wróżę sukces sprzedażowy, aparat będzie znikał z półek jak ciepłe bułeczki.
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb