Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Czy zawita tu moderator.Niektorzy sa juz tak zlosliwi ,ze tego watku juz sie normalnie czytac nie da.Jak juz dostanie delikwent prztyczka w nos w jakims watku to namolnie sledzi wszystkie wpsy prztczkujacego i zlosliwie jak male dziecko wynaturza sie na kazdym kroku.Wezmie se na tapete raz jednego raz drugiego innym razem trzeciego po chamsku namietnie sie wyzywa.
To juz przestaje byc normalne.Ja rozumiem riposty nawet i ciete,ale niech one beda nie uwlaczajace.Przysrac tez trzeba umiec.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
To odnieś sie do tego co sam napisałeś:
Masz ten przykładowy .orf z E-M10 :P6040247.ORF
Podnies ekspozycję o 3 czy 4 EV (tylko nie w programie firmowym Olympusa, OV3) zobacz co dzieje się w cieniach i dalej potwierdzasz to co wyżej napisałeś?
Prawdę mówiąc nie liczę na odpowiedź, wiem, że to trudne i trochę boli...
Ostatnio edytowane przez And.N ; 15.02.15 o 23:32
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
Ja to mam do bani matrycę w laptopie, więc nie wiem czy jest jakiś zafarb, czy to mi się tak wyświetla![]()
The question is, who cares?
Mnie też jest przykro, ze nie chcesz powiedzieć jak to jest w programach Adobe, CS5, 6 bo to to samo co Lightroom5. Rozumiem, darmowy właściwie już Zoner ma prawidłowe "kodeki" (darmowy Darktable podobnoż też), a komercyjny Photoshop CS5,6, Lightroom, takowych nie posiada. Cóż, widać Adobe biedne jest i nie może się dogadać (kupic od Oly tych kodeków) z Olympusem.
Na tym kończę bo nie ma o czym gadać.
Ostatnio edytowane przez And.N ; 15.02.15 o 23:54
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
ktoś tu koniecznie chce się kłócić ze wszystkimi... tak dla zasady...
Nie wiem kto jest bardziej upartyNapisałeś też to co zacytowałem wytłuszczonym drukiem ? ( czy to kto inny napisał? )
Dobrze, w OV3 kolorystyka jest też prawidłowa i co z tego..., napisz później jak jest w programach Adobe (PS CS5, 6). Przyznaje dyskusja zaczyna sie robić żenująca i moze dobrze by było aby admin usunął te posty.
Tak, oczywiście.