Wynaturzać?Znasz znaczenie tego słowa?
Na pewno nie chodziło o to, jaką drogę hamowania ma Skoda, tylko o to, że Olek wypuścił ficzer umożliwiający osiągnięcie efektu dotychczas zarezerwowanego dla znacznie droższego sprzętu i że przez to stał się obiektem ataku ze strony tych, którzy kupili ten droższy sprzęt dla podniesienia poczucia swojej wartości i czują teraz, że ich ranga i prestiż słabnie. I rzeczywiście można było się spodziewać argumentów z d*py, jak ten o Skodzie i Bugatti
Przy okazji widzę, że potrafisz telepatycznie ocenić stan równowagi hormonalnej osoby oddalonej o kilkaset kilometrów. Tą adrenaliną to mi zaimponowałeś... Martnujesz się na tym forum, mógłbyś zająć miejsce po Kaszpirowskim albo jasnowidzu z Człuchowa.
Ostatnio edytowane przez epicure ; 15.02.15 o 22:27
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Dzięki za informację. Nigdy tego nie sprawdzałem, ale też z tego względu nie powiem, ze od Sony jest gorsza matrycabo wszyscy wiedzą, że jest lepsza.
edit
To była moja jedyna (i pierwsza) cyfrówka, która się spsuła, choć teraz w pełni sprawna jestMa niebotyczne 3 MPix, a zdjęcia całkiem przyzwoite robi
![]()
Ostatnio edytowane przez And.N ; 15.02.15 o 22:37
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
A co na tym polu tez nie bardzo sobie radzisz? Podpowiem tutaj nawet gugle poradzi...
Ja o jednym ty o drugim.
Napisze teraz Tobie tak jak mojemu 5 letniemu dziecku.
Ripostowalem - wwwwwroc trudne slowo.
Probowalem zobrazowac, oraz w ironiczny sposob przedstawic koledze @andtor2'owi pewne roznice zwiazane z tym do czego przy kazdej mozliwej okazji wraca. Czyli do roznic miedzy krzemem panasonica vs sony, i dlaczego pare osob woli ten od S. Jako, ze ktos wczesniej w dyskusji uzyl porownania zwiazanego z motoryzacyja, to wpasowalem sie w nurt i pociagnalem dyskusje na tej plaszczyznie, bardzo zreszta mi bliskiej. I tak sobie pozwolilem na maly prztyczek, ze przeciez sa ludzie dla ktorych roznic nie ma w przytoczonych autach, lecz to nie znaczy ze tak jest w rzeczywistosci.
UFFF...
Mam nadziejem, ze teraz nieco sie rozjasnilo
pozdro
W tym miejscu ludzie chwala sie sprzetem... Ja nie mam czym
Kanał IRC Olympus Club: http://webchat.freenode.net/?channels=olympusclub
Tylko prawdziwi twardziele nie robia BACKUP'ów
Ostatnio edytowane przez And.N ; 15.02.15 o 23:00
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro