A co oni tam z samochodami porobili po lewej stronie na drodze,na moscie.Jakies duchy czy cus,Polowe "gruchy" wycieli-dlaczego?.
A co oni tam z samochodami porobili po lewej stronie na drodze,na moscie.Jakies duchy czy cus,Polowe "gruchy" wycieli-dlaczego?.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
Przecież ważne są cechy matrycy a nie jej producent, cokolwiek to znaczy w dzisiejszych czasach. Poza tym - ja się dziwię temu powszechnemu zainteresowaniu trybem hi-res, owszem fajny bajer, gdybym jednak kupował aparat po to by mieć tak duże pliki, wybrałbym taki z dużą matrycą. Owszem E-M5 II wydaje się bardzo fajny, ficzerem, który mnie przekona do zakupu będzie cicha migawka, o ile to pracuje tak jak myślę, że pracuje.
Dzięki za propozycję ale sam wybieram co kupuje i zazwyczaj robię dobre wybory. Jak to sie mówi mam dobrą rękę do zakupów, takie rzeczy ok. tyś zł, czy raczej więcej (pralka, lodówka, TV, aparat cyfrowy itp, itd). działają mi bez problemu 10 lat. Nie pamiętam kiedy ostatnio musiałem korzystać z gwarancji.
PS
No tak kompakt Canon A75 miał wadę fabryczną (matryca), która ujawniła się po gwarancji. Naprawa darmowa (serwis ul. Żytnia, Warszawa o ile dobrze pamiętam), w pełni sprawny do dziś.
Ostatnio edytowane przez And.N ; 15.02.15 o 19:55
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Słyszałem, ale z mojej praktyki nie potwierdzam. Panasa G1 mam bodajże szósty rok, intensywnie eksploatowany, jak na razie bez żadnych (tfu, odpukać) usterek i podejrzewam, że spokojnie jeszcze te kilka lat wytrzyma, do tych 10-sięciu powiedzmy.(fakt, że jest made in Japan). Mój TV LCD Samsung też coś ok. 6 lat ma (bezawaryjnej pracy). Mógłbym jeszcze wymieniać ale to chyba bez sensu![]()
Ostatnio edytowane przez And.N ; 15.02.15 o 20:18
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro