Film i AF.
Film i AF.
Tak, słuchaj mój też to ma.
Cholera pojechałam specjalnie do nich w sobotę, gdzie tam nawet nie zszedł na dół przywitać się z babką, tylko cały dzień Plejstejszyn.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
milion stron i miliard postów, a może ze 20% na temat
ZAPRASZAM: https://www.facebook.com/emil.dzemski, blog http://dzemski.blogspot.com
Zaraportuj. Nie czytaj treści określonych wcześniej użytkowników. Ten niby offtop odnośnie matryc w sumie fajny jest: dostałem rawa z purpurą, sam b. szybko się tego pozbyłem... Same plusy. Trzeba to raz na zawsze to wyjaśnić i dobas ma pod ręką wszystkie potrzebne instrumenty tj. M1, M5 i M5/2. Jak jest w cieniach przy krótkich czasach już wiemy, teraz czas na dłuższe.
Cholera pojechałam specjalnie do nich w sobotę, gdzie tam nawet nie zszedł na dół przywitać się z babką, tylko cały dzień Plejstejszyn.
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
Eee, sadziłem po Twojej wcześniejszej wypowiedzi, że to jest wiadome. Wiesz, tu już nawet nie chodzi o te dwa kliki tylko wskazane jest najpierw otworzenie takiego RAW-a w OV3 aby zobaczyć jak powinien wygladać. Mam na myśli niedoświetlone zdjęcia gdzie pożądane jest podnieść ekspozycję powiedzmy o 2EV bo coś na etapie robienia zdjęcia nie wyszło lub była bardzo duża rozpiętość tonalna sceny i chcemy znacznie rozjaśnić cienie.
A tak bardziej jasno dla nie wtajemniczonych, mam tu siebie na myśli![]()
Ostatnio edytowane przez And.N ; 12.02.15 o 11:21
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
Czy zrobi ktoś test z długim naświetlaniem ? Czy szumy sa mniejsze względem em5 i czy matryca nadaje się lepiej do focenia nocą niż em1 ?
EM-1 II + Oly 7-14, Pan 20mm, Oly 60,75, Pan 100-300, Helios 58mm, Konica 40mm