Może... Ale póki co nic na ten temat nie wiesz, więc po co gdybać? Promocyjna oferta w Polsce jest bardziej atrakcyjna wliczając wszystkie gratisy.
Może... Ale póki co nic na ten temat nie wiesz, więc po co gdybać? Promocyjna oferta w Polsce jest bardziej atrakcyjna wliczając wszystkie gratisy.
Ale to nie ja gdybam...Zamieszczone przez epicure
To Ty twierdzisz, że jest bardziej atrakcyjna nie znając oferty UKZamieszczone przez epicure
![]()
Pozdrawiam,
Paweł
Kto powiedział, że będą na podobnym poziomie? Może D300 warty jest tego, żeby zapłacić za niego 5800 bez mrugnięcia?Zamieszczone przez epicure
blady
nienerwowo sobie cykam fotki w tempie 4/3
http://cgi.ebay.co.uk/Olympus-E-3-E3...QQcmdZViewItem
* E-3 body
* Li-ion battery BLM-1
* Li-ion battery charger BCM-2
* USB cable
* Video cable
* Shoulder strap
* OLYMPUS Master CD-ROM
* Instruction manual
* Extra Battery for Olympus E3
* Olympus HLD-4 Battery Grip for E3
Dalej uważacie, że nieatrakcyjna cena ?
Swoja droga zamawiałem u nich parę rzeczy i nigdy mnie na zawiedli
PS. Poza tym sami opłacają należne cło.
*This is a special 'We pay the import fee if there is any' auction. Ł1049.99 plus P&P is all you ever need to spend in order to own this item.
Any import tax/duty/fee charged will be reimbursed by us in full, upon producing a customs receipt. The import tax is normally collected by the delivery driver at the door. Please keep the receipt and the customs fee sticker for reimbursement. Just post/fax/scan and email your customs receipt to us, and will we pay you the total amount on the receipt within 24 hours!
*This offer applies to this auction only. This offer is for customers with UK shipping addresses only.
Ok, w takim razie ta oferta z UK jest bardziej atrakcyjna.
Item location: Hong Kong, Hong Kong
To nie jest oferta z UK, tylko z Hong Kongu. Opłata za podatki/cło dotyczy dostawy na adresy w UK.
blady
nienerwowo sobie cykam fotki w tempie 4/3
mysle ze to zadna przeszkoda - dzis kazdy ma kolege w UK ktory przyjedzie na swieta
epicure
Absolutnie nie neguję twierdenia, że lepiej jest kupić sprzęt w Polsce. Nawet płacąc te kilka złotych drożej - trudno. Co ma jednak zrobić zdeterminowany klient, który widzi jak wszędzie dookoła ludziska od jakiegoś czasu handlują sprzętem a nasz kraj ta frajda omija? A co, jeśli w dodatku bardzo chce mieć.?! Nawet nie potrzebuje, do wykonania niecierpiącego zwłoki zadania, ale po prostu chce i koniec? Otóż wtedy kupuje tam, gdzie sprzęt jest dostępny. I tyle.
Jeśli faktycznie E-3 z 12-60 będzie dostępny od najbliższego poniedziałku to go z przyjemnością kupię u nas, ale jesli nie, to oleję gripa (którego i tak nie używam, ale może dlatego, że nie mam) i 2 lata gwarancji i plecaczek (bo są to wirtualne prezenty, które i tak nie zaistnieją bez głównego zakupu
) i po prostu zamówię tam, gdzie mi wyślą w dniu zamówienia (a raczej zapłaty).
Pozdrawiam,
Paweł