Ostanie mi się podoba. Ale szumy widać po powiększeniu.
Ostanie mi się podoba. Ale szumy widać po powiększeniu.
XZ-2; O-MD E-M10, mZ: 9-18mm, 25mm, 45mm, 75-300mm | Moje fotki - zapraszam do oglądania, komentowania, krytyki.
Przepraszam za bąbelki z co2![]()
E-3, E-510
XZ-2; O-MD E-M10, mZ: 9-18mm, 25mm, 45mm, 75-300mm | Moje fotki - zapraszam do oglądania, komentowania, krytyki.
Akwarium 90x45x45 182l. Co2 z butlki wysokociśnieniowej. Ryby to misz masz, pozostałośći.
Są otoski, kiryski pigmejskie, razbora galaxy, endlery i nie wiem ile krewetek.
E-3, E-510
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Mam akwarium... Mam, ale nie pokażę... Aktualnie roślinność jest w odwrocie, pomimo nawożenia co2 - zrobiłem błąd na samym początku jego zakładania i teraz pomstuję pomysł wysypania dna samym dość grubym żwirkiem. Jak się zabiorę, to zrobię restart i będzie fajnie. Prowadzi ktoś biotopowe akweny, czy raczej zupy rybne?![]()
Przymierzałem się do biotopu Orinoko. Na razie skończyło się na kilku altumach orinoko, kiryskach i neonkach czerwonych. Na dnie tylko korzenie, roślinność odpada bo musiałbym bawić się w płetwonurka. Przy okazji wrzuce jakąś fotę. Neonki muszę przerzucić do innego, chyba im żarcie nie odpowiada bo większość pozdychała bądź padła ofiarą albumów. Może zrobię jakiś biotop z neonkami, kiryskami i małymi pielegnicami.
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Kiedyś biotop Azja Pd-Wsch. miałem.
PS. I Malawi.
"Bez muzyki życie byłoby pomyłką." ~ Wilhelm Friedrich Nietzsche
E-M5 + Pen E-P3 + Lumix 20/1.7 + Oly 12-40/2.8 + 45/1.8 + 40-150 + manualne macro +7.5/3.5
moja galeria: http://nightelf.org Prawa Ręka Egzekutora-Skarbnika TWA