Ostatnio edytowane przez MikolajN ; 14.02.15 o 13:12
Fajna cała wrzutka! Trująca piękność prowadzi!![]()
Rysiek_______________
Podstawowe elementy E 4/3 i m4/3
]
Bardzo fotogeniczna rybka, tylko szkoda, że szyby były porysowane i dużo zdjęć odpadło...
Ale mam jeszcze takiego konika morskiego. Co prawda wyszedł w 3D ale w fajnej pozie
To piranie mają naturalnych zjadaczy? Fajna wrzuta![]()
Taci, o dici qualcosa che e meglio del silenzio.
---
Uczestnik I Rejsu PBO 2013 / Uczestnik II Rejsu PBO 2014 / Z Olympusclubem na Santorini / Golus Urlaub Racing Team / Buenos Aires - wczesna jesień, wczesną wiosną. / Sandomierz - czyli sprawdzamy dlaczego Ojciec Mateusz ma zawsze z górki? / Marrakech Express / Autobahn 1
Zdjęcia super. A konik w 3D istotnie jak w 3D zalany pionu nie trzyma![]()
XZ-2; O-MD E-M10, mZ: 9-18mm, 25mm, 45mm, 75-300mm | Moje fotki - zapraszam do oglądania, komentowania, krytyki.
Neolamprologus Multifasciatus czyli Muszlowiec wielopręgi - zdjęcia z jpg, światło zastane, jakieś 1,5 m od okna. Jeszcze będę próbował zrobić ładniejsze ujęcia. Rzecz charakterystyczna - mieszkają w muszlach. W naszych warunkach odpowiednie są muszle po winniczkach. Wystarczy im piasek, więc aranżacja zbiornika jest prosta. Tylko co chwila dno przekopują, zasypując niepotrzebne muszle i szukając nowych,
![]()
XZ-2; O-MD E-M10, mZ: 9-18mm, 25mm, 45mm, 75-300mm | Moje fotki - zapraszam do oglądania, komentowania, krytyki.