Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Od siebie napiszę tak:
- ten kto ma Panasa nie zrozumie zachwytów nad Olympusem,
- ten kto ma Olympa nie zrozumie peanów na cześć Panasa.
A ja miałem oba...![]()
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
Ostatnio edytowane przez waruga ; 7.01.15 o 20:30
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
Ładny zgrabny itd ale za te pieniądze wolałbym dołożyć i kupić OMD-EM5 dostepne w fotojokerze w komplecie z 45-ką... No i ten brak wizjera.Ale już wybrałeś. Miałem zamiar zaproponować Ci E-PL7
Miałem Oly i może dlatego trudniej jest mi się przestawić.Od siebie napiszę tak:
- ten kto ma Panasa nie zrozumie zachwytów nad Olympusem,
- ten kto ma Olympa nie zrozumie peanów na cześć Panasa.
Też robię przez wizjer dopiero później podglądam na LCD. Wizjer był decydującym argumentem przy wyborze aparatu.Jeden powód to, że 90% zdjęć robię przy użyciu wizjera
Wrzucam Rawa do poznęcania się. Fotka dziecka do albumu więc proszę nie krytykować pod względem kompozycji. Dodam, że fotka po zrobieniu wyglądała na wyświetlaczu dobrze więc nie podejmowałem drugiej próby.
Jeśli uda się Wam to wywołać, żeby wyglądało normalnie porównam z tym co mi pokazuje laptop. Póki co zmieniłem w puszce na JPG.
P1000286.dng
Ostatnio edytowane przez lisu84 ; 7.01.15 o 21:16
G5 | S19/2,8 | S30/2,8 | S60/2,8 | MZD 25/1,8 | MZD 45/1,8 dwa kity | nissin i40
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Za te pieniadze E-PL7 korpus plus 45/1.8 (rabat u Olka) nie kupisz EM5 plus 45/1.8 w fotojokerze nawet jakby był![]()