Strona 2 z 6 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 54

Wątek: Aktualizacje w E-Systemie

  1. #11
    | OlyJedi Awatar _hawk_
    Dołączył
    Jun 2007
    Mieszka w
    Kattowitz
    Posty
    77
    Siła reputacji
    13
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez ziemia01
    E-500 też żyje czy ja wiem może trochę lepiej sobie radzi ale to może tylko sugestia
    Tzw. efekt placebo Przecież nawet Olympus napisał, że nowy firmware poprawia tylko "działanie autofokusa podczas pracy z telekonwerterem EC-20"

  2. #12
    qbic
    Gość
    Na ZD 7-14 + E-1 AF dalej działa jak żółw. Jedyna różnica to jakby aparat wstawał szybciej (niewiele).

    Jaka szkoda że iso 50 sie nie pojawiło....

  3. #13
    Zwycięzca popRAWki| OlyJedi
    Dołączył
    May 2005
    Mieszka w
    Mielec
    Posty
    918
    Siła reputacji
    16
    Moja galeria
    Witam

    Qubic, dzięki za informację.
    E-400 jednak nie został pominięty. Jest do niego firmware 1.2. Lista poprawek zapewne identyczna z resztą rodziny. Piszę "zapewne" bo póki co nie potrafię stwierdzić czy coś się zmieniło.

    Pozdrawiam

  4. #14
    Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi
    Dołączył
    Sep 2006
    Posty
    3.217
    Siła reputacji
    36
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez qbic
    Jaka szkoda że iso 50 sie nie pojawiło....
    ISO50 sam możesz ustawić w E1

  5. #15
    qbic
    Gość
    ? Jak ?

  6. #16
    | OlyJedi
    Dołączył
    Jul 2007
    Mieszka w
    Warszawa
    Posty
    225
    Siła reputacji
    13
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez qbic
    ? Jak ?
    A na przykład TAK
    Pozdrawiam,
    Paweł

  7. #17
    Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi
    Dołączył
    Sep 2006
    Posty
    3.217
    Siła reputacji
    36
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez qbic
    ? Jak ?
    Ustawiasz w menu serwisowym.

  8. #18
    | OlyJedi Awatar HrabiaMiod
    Dołączył
    Jul 2006
    Mieszka w
    Kraków, Poland
    Posty
    1.141
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria
    A to przypadkiem nie działa tylko w E500/300 ?

    I to jest tak, że to już zostaje na stałe? Czy tylko na chwilę - po zmienieniu wartości ISO, w auto znów mam auto (bo ta 50 wchodzi zamiast auto, ta?)

    Pozdrawiam

  9. #19
    qbic
    Gość
    Nie działa.
    Menu serwisowe sie pojawia (już to kiedyś oglądałem...) ale poza tym nic.

  10. #20
    Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar epicure
    Dołączył
    Jul 2007
    Mieszka w
    Poznań
    Posty
    11.336
    Siła reputacji
    166
    Moja galeria
    Mam pytanie: muszę instalować każdą wersję firmwaru, jeśli chcę mieć wszystkie aktualizacje czy wystarczy tylko wgranie najnowszej wersji, bo ta zawiera w sobie wszystkie poprzednie zmiany?

Podobne wątki

  1. te szumy w e-systemie
    By pawel-5 in forum Co kupić ?
    Odpowiedzi: 106
    Ostatni post / autor: 9.01.10, 22:25
  2. Szeroko w E-systemie
    By jacek2004 in forum Obiektywy 4/3
    Odpowiedzi: 82
    Ostatni post / autor: 13.08.09, 13:21
  3. Ostro w E-Systemie
    By dawid_ in forum E-System
    Odpowiedzi: 39
    Ostatni post / autor: 11.01.08, 08:39
  4. Coś o systemie,
    By Sylwek in forum HydePark
    Odpowiedzi: 11
    Ostatni post / autor: 13.05.07, 20:44
  5. Ogniskowe w systemie 4/3
    By KaarooL in forum E-System
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 4.10.06, 07:02

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •  
 
Właściciel: FOMAG Sp. z o.o., Gdansk, 80-137 ul. Starodworska 1, KRS 0000341593, www.fomag.pl

Serwis wykorzystuje pliki cookies w celach reklamowych, statystycznych i do personalizacji stron. Możesz wyłączyć używanie plików cookies w ustawieniach przeglądarki internetowej jednak może to utrudnić korzystanie z serwisu! Więcej informacji w Polityce prywatności.