No właśnie sam się zastanawiam. ZobaczymyZamieszczone przez ktotek
![]()
No właśnie sam się zastanawiam. ZobaczymyZamieszczone przez ktotek
![]()
To bo kombinacjach ci wyjdzie za 1400, a ja myślałem że gdzieś w sklepie za tyle![]()
E-3, E-510
Nie no, bez przesady![]()
Z mojej E-500 jestem zadowolony i nie mam zamiaru wymieniać na 510. Są to sprzęty z tej samej "półki". Owszem myślałem kiedyś o 510, nim kupiłem E-500. Owszem jest wolniejsza od nowszej puszki, 510 mniej szumi, bufor itd., ale wolę jednak plastykę i kolory uzyskiwane z matrycy Kodaka. Wolałem zainwestować w dobre szkła niż zamieniać jak przysłowiowy stryjek... Po wymianie szkieł E-500 dostała niezłego kopa i zyskałem jakość, jakiej oczekiwałem od "lustra". Ciekaw jestem Twoich odczuć.
Czarny aparat z gorszego systemu
Moja galeria: http://picasaweb.google.com/Cadman1959
Czy ktoś potrafi pokazać tą różnicę? :>Zamieszczone przez cadman
Fuji S5 Pro
Ale którą? Bo była mowa o kilku różnicachZamieszczone przez mathu
.
O kolorach i plastyce.Zamieszczone przez epicure
Fuji S5 Pro
Dzisiaj dotarło body. A poniżej kilka słów nt. samej firmy.
To mój pierwszy kontakt z fotozakupy.pl, ale coś mi się wydaje że nie ostatni.
Bardzo dobra cena body, do tego niesamowita szybkość obsługi (w następny dzień miałem aparat u siebie). Super obsługa, pani dzwoniła do mnie w celu ustalenia godziny dostarczenia paczki przez kuriera przed wysłaniem - taki profesjonalizm bardzo mi się podoba.
Świetnie.
Przy większych kwotach, jak np. za body - sklepy dzwonią aby potwierdzić i upewnić się - o to głównie chodzi. A inne sprawy to przy okazji.
Dla jednych stabilizacja to moze i "fajny dodatek" dla mnie stabilizacja w aparacie to jedna z ważniejszych funkcji, uratowala mi dużo zdjec, ktore normalnie poszlyby w kosz. Czasy rzedu 1/10 to dla mnie bylo nie do przeskoczenia bez stabilizacji. Dodam jeszcze, ze akurat mysle o zdjeciach ludzi, wystarczy trafic w moment jak sie nie ruszająTeraz patrze na exify i błogość..... No ale niektorzy mają kawał dobrej stabilizacji w rękach, ja do nich nie naleze niestety.