Grizz popatrz w moją sygnaturę, dlaczego GF a nie frotka??? Odpowiedź znajdziesz TUTAJ .Zamieszczone przez grizz
Gdybym wziął frotkę to byłby zestaw prawie za tysiaka.
Pozdrówka!
Grizz popatrz w moją sygnaturę, dlaczego GF a nie frotka??? Odpowiedź znajdziesz TUTAJ .Zamieszczone przez grizz
Gdybym wziął frotkę to byłby zestaw prawie za tysiaka.
Pozdrówka!
"Nie wiesz i pytasz - wstydzisz się raz;
Nie wiesz i nie pytasz - wstydzisz się całe życie"
A może jakiś przykład modelu? Wysokość mniej więcej taka jak ja - 170cm. Do tego 3D głowica i jak mówicie - złączka.
Propozycje?
Życie to nieskończoność chwil.
Uchwyćmy je.
Wszystkie.
No własnie
Ale nie wziąłeś![]()
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
No tak ale ten statyw to nie jakieś monstrum. Mały lekki, dobrze zrobiony i akurat się mieści w budżecie autora wątku. Równie dobrze mógłby nasypać do woreczka ziaren kukurydzy i fotografować z murków czy dachów samochodów. Czasem tak robiłemZamieszczone przez grizz
Skoro już chce statyw to chyba lepiej takiego lekkiego i dość taniego Slika niż jakieś wynalazki no name, które potrafią się rozwalić przy pierwszym użyciu a nie są wiele tańsze. Poza tym aparaty czasem się zmienia na trochę większe...
Gryf - konsekwentnie proponuję tego Slika...![]()
ktotek - a coś może nieco wyższego? Bo pamiętam że sporo zdjęć robiłem właśnie na wysokości głowy. A raczej miałem zamiar zrobić.
Uchwyćmy je.
Wszystkie.
Może np. Velbon DF-60 ???Zamieszczone przez Gryf
"Nie wiesz i pytasz - wstydzisz się raz;
Nie wiesz i nie pytasz - wstydzisz się całe życie"
df-60 spokojnie da radęZamieszczone przez dziobolek
![]()
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Ja mam 176 cm wzrostu i jak wysunę kolumnę w tym Sliku to aparat mam na wysokości nosa. IMHO to zupełnie wystarczająca wysokość chociaż statyw traci na stabilności z wysuniętą kolumną.... Doświadczeń z innymi statywami z tej półki nie mam ...Zamieszczone przez Gryf
Widzę, że ten Velbon to jakby sprawdzona marka. Więc chyba się skuszę na tego df-60.
Dzięki za bardzo szybko odzew i nieoceniona pomoc.![]()
Uchwyćmy je.
Wszystkie.